Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 5 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

De mobiele telefoon moet bijdragen aan een duurzamere wereld

Onze wereld is steeds afhankelijker geworden van elektronische apparaten, zoals: de mobiele telefoon. Door de jaren heen is de mobiele telefoon steeds kleiner en beter geworden. Waar het eerste model alle functionaliteiten had die nodig waren om met anderen te communiceren, hebben de telefoons van nu veel uitgebreidere functionaliteiten waardoor we niet meer zonder kunnen. Maar wist jij dat de materialen die worden gebruikt om mobiele telefoons te produceren gevaarlijke stoffen bevat die de gezondheid van mensen schaden als deze onjuist worden gerecycled? Als consumenten zijn we nog lang niet duurzaam genoeg. We vervangen of gooien de mobiele telefoon al gauw weg als ze kapot gaan of traag worden en dit zorgt voor een grote hoeveelheid afval. Het is daarom hoogste tijd voor verandering!

  • Monday 19 December 2022 10:25

Reken af met irritante telefoontjes

Je zult het altijd zien; zit je net aan het avondeten, word je opeens gebeld door een callcenter met een mooie aanbieding. Bijvoorbeeld een provider die je wil overhalen om over te stappen naar hun diensten. Maar het kan nog vervelender. Bijvoorbeeld wanneer oplichters je bellen en proberen je gegevens te ontfutselen. Zo kun je een telefoontje krijgen dat je bankrekening in gevaar is en je snel je inloggegevens moet wijzigen. Of een helpdeskmedewerker uit India die zegt voor Microsoft te werken en je op die manier geld afhandig wilt maken. Een stalkende ex houdt je de hele nacht wakker. Wat de oorzaak ook is, je wilt graag van deze irritante telefoontjes af. Gelukkig kun je wel wat ondernemen om er meteen mee af te rekenen.

  • Sunday 4 December 2022 11:20

Deze smartphone accessoires kun je een man cadeau doen voor kerstmis

De Kerst komt er weer aan en daarmee is het weer tijd voor de vraag wat je een man dit jaar cadeau kan doen voor de Kerst. Vergeet de sokken, onderbroeken en badschuim maar, want er zijn ook andere, nuttigere cadeaus die je kunt geven voor dit feest. Er zijn genoeg leuke accessoires voor de smartphone die je onder de boom kunt doen. Bijvoorbeeld als de man altijd onderweg is, zijn telefoon kwijt is of van muziek houdt.

  • Wednesday 23 November 2022 09:16

Waarschuwing: wees op je hoede voor fleeceware!

Dit artikel bevat een waarschuwing en uitleg over fleeceware.
Stel je voor: je zit in een barretje in Polen of Brazilië en rekent een paar biertjes af. Je zou 28,50 euro moeten betalen, maar betaalt opeens 285 euro, omdat de ober met de transactie heeft geknoeid. Je bent opgelicht en het geld ben je kwijt. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om 285 euro voor een paar biertjes te betalen. Maar dat vervelende oplichtingsverschijnsel is ook te vinden bij apps voor Android. Want er zijn apps waarmee je gratis functies mag testen, maar daarna opeens de hoofdprijs betaalt als je vergeet het abonnement op te zeggen. Zo kun je zomaar 80 euro per week gaan betalen voor een app waarvan je deze gratis mocht testen. Dit noemen we fleeceware.

  • Tuesday 22 November 2022 14:17

Het kiezen van het juiste telefoonabonnement

Het is tijd voor een nieuw telefoonabonnement. Je hebt wel eens eerder een telefoonabonnement afgesloten, maar toch wil je het huidige aanbod vergelijken en onder de loep nemen. Waar ga je op filteren bij de zoektocht naar een nieuw abonnement? Er zijn zoveel verschillende providers, snelheden en prijzen, maar hoe vind je nou het geschikte abonnement voor jou? Wij geven je een aantal handvatten bij het kiezen van een nieuw abonnement. Zo maak je zeker weten de juiste keuze!

  • Tuesday 22 November 2022 10:36

Videodeurbel binnen je Android smart home, mag dat zomaar?

Android is een steeds populairder platform voor smart home producten geworden. Zo kun je bijvoorbeeld met je stem verschillende apparatuur in en rondom het huis aanzetten. Je vertelt de slimme assistent dat je Philips Hue lampen blauwe verlichting aan moeten zetten en het is zo gebeurd. Slimme producten maken het leven gemakkelijker en soms ook veiliger. Zo kun je met een slimme videodeurbel van tevoren zien wie er aan de deur staat. Op die manier weet je zeker dat er geen louche figuren voor de deur staan om tien uur ’s avonds. En je kan tegen de pakketbezorger zeggen dat je even niet thuis bent en vragen of hij het pakketje aan de buren wil geven. Maar mag je die videodeurbel zomaar ophangen?

  • Thursday 3 November 2022 17:43

Hoe en waar vind je de beste games voor op je mobiel?

Meer dan de helft van de spelletjes worden tegenwoordig op een mobiel apparaat gespeeld. Een derde van alle tijd die mensen aan (digitale) spelletjes besteden gebeurt op een smartphone en als we tablets meerekenen is dit zelfs meer dan de helft. En dan hebben we het over ruim 4 miljoen uur per dag!

  • Tuesday 25 October 2022 09:54

Zo start je je Android telefoon opnieuw op nadat deze is vastgelopen of als deze niet meer goed werkt...

Je Android telefoon opnieuw opstarten? Wij geven je uitleg wat je moet doen. Iedereen heeft het wel eens: het Android toestel is compleet vastgelopen of het vertoont op eens onverklaarbare kuren. Zo kan het mogelijk zijn dat je Android toestel ’s avonds in donkere modus wordt gezet, maar er ’s ochtends niet meer uitkomt. Of je hebt verbindingsproblemen met je mobiele aanbieder, waardoor je opeens niet meer kan mobiel internetten. Voordat je contact opneemt met je provider is het altijd goed om eerst even te proberen je Android telefoon opnieuw op te starten. Dat kan op verschillende manieren. De veiligste manier is door uit- en aan te zetten.

  • Sunday 18 September 2022 09:07

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ