Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 5 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Chinese smartphonefabrikanten nemen de markt over

Binnen de Android smartphonemarkt blijft Samsung de grootste. Chinese fabrikanten dreigen nu Samsung van zijn troon te stoten. Vooral merken als Xiaomi, Huawei en Vivo krijgen een steeds groter aandeel.

  • Thursday 7 June 2018 09:08

BlackBerry Keyone versus Key 2

In 2018 komt de BlackBerry Key 2 uit. Dit is de directe opvolger van de Keyone uit 2017. Hoewel beide toestellen op het eerste oog sterk op elkaar lijken, zitten er wel degelijk duidelijke verschillen in. We zetten het nieuwste model tegenover de oudere Keyone en bekijken de processor, camera en nog veel meer specificaties.

  • Wednesday 6 June 2018 09:02

Samsung Galaxy 6 serie specificaties, wat is er nieuw?

De Samsung Galaxy 6 is de nieuwste lijn van de Zuid Koreaanse smartphone fabrikant. De 6 serie wordt in 2018 uitgebracht in drie verschillende modellen. Met een schermgrootte van 5,6 tot 6 inch passen ze precies tussen de 5 en de 8-serie.

  • Tuesday 5 June 2018 08:59

Nokia wil uitbreiden met nieuwe smartphones

Nokia was in de periode 1998 tot 2012 wereldmarktleider in mobiele telefoons. Sinds kort is Nokia weer helemaal terug van weggeweest. Met een bedrijfswaarde van meer dan 1 miljard dollar wil het een van de grootste smartphone producenten wereldwijd worden.

  • Monday 4 June 2018 08:54

Oppo Realme 1: alweer een budget smartphone

Met de snelle technologische ontwikkelingen worden budget smartphones steeds populairder. Profiteren van de meest moderne technieken zonder er veel voor te betalen, steeds meer smartphonefabrikanten gaan hierin mee. Oppo gaat hierbij de strijd met Xiaomi aan. De Oppo Realme 1 is alles wat we van een budget smartphone verwachten: snel, praktisch en goedkoop.

  • Wednesday 30 May 2018 09:17

YouTube maakt incognitomodus beschikbaar

Privé surfen middels een incognitovenster is al langer actief. YouTube werkt nu aan een eigen incognitomodus. Hierbij worden de zoekgeschiedenis en sitegegevens niet opgeslagen. Voordeel is dat je niet meer wordt lastig gevallen met relevante aanbevelingen.

  • Tuesday 29 May 2018 10:15

HTC U12 Plus heeft 6 inch scherm en flink uitbreidbare opslag

De HTC U12 Plus is het nieuwste vlaggenschip van deze smartphonefabrikant. De officiële naam is nog niet aangekondigd, de releasedatum zal ergens eind mei 2018 zijn. Wel zijn er al een aantal specificaties uitgelekt. Zo is bekend dat het toestel een 6 inch groot scherm heeft, flink uitbreidbare interne opslag en dubbel camera.

  • Monday 28 May 2018 12:13

Zo werkt de 360 graden foto in de Facebook app

Sinds kort hebben Facebookgebruikers de mogelijkheid om een 360 graden panoramafoto te maken. Na het nemen van de meest indrukwekkende foto wordt deze direct op de tijdlijn gedeeld. Hoe werkt deze extra functie nu eigenlijk?

  • Saturday 26 May 2018 12:10

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ