Back to Top

Nieuws over het besturingssysteem Android

Via deze nieuwsrubriek vind je alle nieuwsberichten die over het besturingssysteem Android gaan, en alle versies daarvan.

 
Filter nieuws:

Kamerleden maken gebruik van beveiligde smartphone

Binnen de politiek komt het vaker voor dat gesprekken worden afgeluisterd. Om dit te voorkomen maken Nederlandse bewindslieden en Kamerleden in sommige landen gebruik van een beveiligde smartphone. Hiermee wordt alle communicatie versleuteld verzonden, wat voorkomt dat belangrijke informatie uitlekt.

  • Tuesday 13 February 2018 08:23

Eerste smartphone met maar liefst 10 GB werkgeheugen

Het werkgeheugen in smartphones is de laatste tijd zeer groot. Zo wordt de Samsung Galaxy S9 uitgerust met 6 GB werkgeheugen, dit maakt de telefoon beduidend sneller. Dit jaar kunnen we het eerste toestel met maar liefst 10 GB aan werkgeheugen verwachten.

  • Friday 9 February 2018 11:51

OnePlus 5T wordt voorzien van de laatste Android update

Bezitters van de OnePlus 5T kunnen zich verheugen op de update naar Oreo. OnePlus is gestart met de officiële uitrol van  het eigen OxigenOS versie 5.0.3. Dit is de opvolger van OxigenOS 4.7.6. Bij deze wijzigingen hoort ook de verbeterde Android versie 8.0 (Oreo).

  • Tuesday 6 February 2018 11:46

Tip: zo maak je een back-up van je Android telefoon

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat een back-up maakt van jouw Android telefoon. Lees hier hoe je een back-up kunt maken van je Android telefoon.

  • Monday 29 January 2018 19:34

Android Easter Eggs

Sinds de Android 2.3 versie verstopt Google bij elke nieuwe versie een easter egg (in het Nederlands een paasei genoemd). Het gaat hier om een verborgen boodschap binnen de Androidsoftware. Google verstopte ze niet alleen in Android maar ook in programma’s zoals Picasa, Gmail en in Google's zoekmachine zelf.

  • Monday 25 December 2017 10:05

Android One ontdekt door Samsung en Huawei

Android One is een puur en simpel besturingssysteem. De meest gebruikte toepassingen zoals YouTube, Google Maps en Google Assistant zijn toegevoegd aan Android One. Het besturingssysteem is vooral bedoeld voor de goedkopere toestellen uit opkomende landen. Met een garantie op de nieuwste Android updates en beveiligingsupdates opent Google een nieuwe markt.

  • Thursday 21 December 2017 19:05

Drie bijzondere functies met de Oreo update van Nokia 8

In november 2017 is Android gestart met het uitrollen van de Oreo update voor de Nokia 8. Omdat de update niet in alle landen tegelijkertijd beschikbaar is, laten we alvast een aantal nieuwe functies zien.

  • Tuesday 19 December 2017 17:10
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ