Back to Top

Nieuws over het besturingssysteem Android

Via deze nieuwsrubriek vind je alle nieuwsberichten die over het besturingssysteem Android gaan, en alle versies daarvan.

 

Android privacy instellingen

Privacy speelt een belangrijke rol in de maatschappij. Dit geldt ook bij gebruik van je mobiele telefoon. Met de Android privacy instellingen voorkom je dat persoonlijke gegevens bij commerciële partijen terechtkomen Volg ons stappenplan en bekijk hoe je machtigingen in apps wijzigt of de microfoon uitschakelt.

  • Tuesday 4 December 2018 10:52

Veilige modus inschakelen en uitschakelen: handleiding voor Android toestellen

Bij een probleem met het Android besturingssysteem schakelt de smartphone automatisch in de stand veilige modus. Daarnaast biedt dit je de optie om de smartphone op te starten zonder geïnstalleerde apps. Dit is erg nuttig bij problemen of een lage batterijniveau. Het inschakelen en uitschakelen is zeer eenvoudig dankzij onze handleiding en praktische tips.

  • Tuesday 6 November 2018 09:24

Android downloaden voor Samsung

De nieuwste Android versie downloaden houdt jouw smartphone up-to-date. Waar kan je de Android versie voor Samsung downloaden? Zorg dat je alleen bij betrouwbare downloads uitkomt. We laten je zien waar je de nieuwste Android versie en software update vindt.

  • Friday 19 October 2018 09:58

Gaat Fuchsia besturingssysteem Android opvolgen?

We zijn allemaal zo bekend met Android, dat het niet in ons op komt dat deze mogelijk vervangen wordt. Google is al enige tijd bezig met het nieuwe besturingssysteem Fuchsia.

  • Sunday 17 June 2018 09:06

Snellere Android updates met project Treble

Met project Treble is Google veel sneller in staat om smartphones te voorzien van de nieuwste Android updates. Dit geldt voor alle Android telefoons en tablets waaronder Samsung, Huawei, Nokia en vele andere merken.

  • Wednesday 18 April 2018 09:34

3D scans op Android telefoons in 2019 mogelijk

Het maken van een 3D scan van het gezicht, zoals bekend van de iPhone X, is op Android telefoons pas in 2019 mogelijk. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal in het jaar 2021 ruim 40% van alle smartphones voorzien zijn van 3D camera. Er is voor Samsung, Huawei en andere smartphone fabrikanten nog veel werk aan de winkel.

  • Wednesday 4 April 2018 09:16

De belangrijkste aanpassingen in Android P

Android P is het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google. Android P ondersteunt schermuitsparingen, beschikt over een nieuwe multi-camera en heeft een verbeterde notificatiefunctie. Dit besturingssysteem is volledig gericht op consumentenfuncties, waardoor ontwikkelaars hun apps nóg beter aan kunnen passen.

  • Sunday 1 April 2018 10:14

Oude applicaties werken niet op Android P

Google lanceert binnenkort Android P, het nieuwste mobiele besturingssysteem. Nieuwe functies in dit besturingssysteem zijn ondersteuning van de notch, een betere Google Assistant en hogere privacy. Om een optimale werking te garanderen zullen sommige oude applicaties niet meer goed werken op Android P.

  • Wednesday 28 March 2018 11:43
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ