Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 3 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

LG G8 preview: dit staat ons te wachten

De LG G8 moet het nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse producent worden. Tot nu toe staan een 4k display en VR toepassingen op de planning. We kunnen echter nog veel meer verwachten van de LG G8.

Volgens geruchten zou LG werken aan trillende schermen die de traditionele speaker vervangen.

  • Friday 6 July 2018 10:41

5 tips om een powerbank voor smartphone te kiezen

In een mobiele wereld is de powerbank onmisbaar geworden. Dit is een externe batterij voor alle soorten smartphones. Eenvoudig mee te nemen en op elk moment bruikbaar, de powerbank is echt wel praktisch. De oplaadbare accu laadt zichzelf op bij aansluiten op een stopcontact.

  • Wednesday 4 July 2018 10:02

Xiaomi gaat naar de beurs: goed nieuws voor fans van dit merk

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi gaat naar de beurs. Het hoopt hiermee ruim 5,3 miljoen euro op te halen. Dit moet de totale waardering op 100 miljard dollar zetten. Hierdoor komt er genoeg geld vrij voor de ontwikkeling van nieuwe toestellen.

  • Monday 2 July 2018 17:58

LG werkt aan smartphone met vijf camera's

LG is bezig met het ontwikkelen van een nieuw toestel. De onaangekondigde LG V40 wordt een toestel zoals we die nog nooit hebben gezien.

  • Wednesday 27 June 2018 22:41

Samsung Galaxy S10 krijgt vingerafdrukscanner in het scherm

De volgende Galaxy telefoon krijgt een vingerafdrukscanner die in het scherm zit. En dit is wat wij hierover weten.

  • Monday 25 June 2018 18:21

Facebook laat zien hoeveel tijd jij online doorbrengt

Facebook is bezig met een nieuwe functie die laat zien hoe lang per dag je actief bent op het sociale netwerk. De nieuwe functie is nog niet ingevoerd, maar dit weten we er al over.

  • Sunday 24 June 2018 21:35

Samsung toestellen worden in webwinkels als beste verkocht

Apple en Samsung zijn de twee grootste concurrerende smartphonemerken. Dit zijn we niet alleen wereldwijd maar ook in ons eigen geliefde Nederland. Opvallend is dat in webwinkels de Samsung toestellen iets beter lopen. Ook oudere modellen zijn wat populairder. Als zuinige Hollander letten we duidelijk op de prijs.

  • Saturday 23 June 2018 09:05

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ