Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 2 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Goedkope Alcatel smartphones volop verkrijgbaar

In Nederland zien we ze wat minder, in Frankrijk en Duitsland zijn Alcatel smartphones veel populairder. Prima toestellen tegen een zeer goedkope prijs, eindelijk hebben we deze ook ontdekt. Steeds meer Nederlandse winkels gaan over tot de verkoop van goedkope Alcatel smartphones. Vaak is dit in combinatie met een abonnement of prepaid bundel. Bekijk de beste nieuwe Alcatel toestellen.

  • Sunday 22 July 2018 09:31

Samsung Galaxy Note 9: nu al geruchtmakend!

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn nog maar net op de markt, maar ondertussen gonst het al van de geruchten over een volgende nieuwe Samsung: de 'Galaxy Note 9'. Naar verluidt wordt dit één van de grootste en meest krachtige smartphones van 2018. Volgens Galaxy Club wordt de Note 9 al op 9 augustus gepresenteerd. Hoogste tijd voor een rumor round-up!

  • Thursday 19 July 2018 11:00

General Mobile GM 8 met Android One

We horen niet zoveel over General Mobile smartphones, toch zijn dit interessante toestellen. De Turkse smartphonefabrikant laat je met de GM 8 kennismaken met Android One. Dit model is in februari 2018 gepresenteerd. Inmiddels is de GM 8 op de Nederlandse markt verkrijgbaar.

  • Wednesday 18 July 2018 09:29

Asus ROG phone is de nieuwste gaming smartphone

Computeronderdelen producent Asus komt met een krachtige gaming smartphone. De ROG phone valt niet alleen met zijn design op, ook de luchtgekoelde Snapdragon 845 processor mag er wezen. Gameliefhebbers moeten wel nog even wachten op dit toestel, Asus laat niet weten wanneer deze beschikbaar is.

  • Saturday 14 July 2018 09:27

Micro SD kaart van 4gb of 256gb: dit zijn de verschillen

De micro SD kaart is vooral populair om het interne geheugen van de smartphone uit te breiden. Daarnaast is deze geheugenkaart ook praktisch voor actioncams. Er zijn verschillende factoren die de keuze van een geheugenkaart bepalen. Dit zijn de schrijfsnelheid en leessnelheid. Toch kijken we het vaakst naar de opslagcapaciteit. Met micro SD kaarten van 4gb tot 256gb is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze opslagcapaciteiten?

  • Friday 13 July 2018 09:01

Smartphonetrends van 2018

Aan het begin van elk jaar worden de nieuwste smartphonetrends vrijgegeven. We kijken halverwege het jaar wat er van deze trends terecht is gekomen. Wat is er veranderd en welke ontwikkelingen staan op de planning?

  • Thursday 12 July 2018 10:54

Samsung Galaxy S10 komt in drie verschillende versies

Na de populaire Samsung S9 en S9 plus werkt de smartphonefabrikant aan de opvolger, de Galaxy S10. Deze wordt zeer waarschijnlijk in drie verschillende versies op de markt gebracht. Het meest geavanceerde model beschikt over maar liefst drie cameralenzen. Hierbij gaat Samsung de concurrentie met de Huawei P20 Pro aan.

  • Tuesday 10 July 2018 09:45

Smartphone bij abonnement heeft gevolgen voor de maximale hypotheek

Van plan om een mobiel abonnement inclusief telefoon af te sluiten? Tegelijkertijd plannen voor een koopwoning? Deze twee gaan niet altijd goed samen. Wie meer dan €250 voor zijn nieuwe telefoon betaalt, kan minder hypotheek krijgen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

  • Sunday 8 July 2018 09:44

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ