Back to Top

AndroidToestel.nl – alle berichten en artikelen (pagina 9)

Lees hier het laatste, beste en leukste nieuws van AndroidToestel.nl. Je vindt hier alle artikelen en berichten die op de website zijn geplaatst.

 

Android batterij snel leeg? Probeer onderstaande tips

Een veel voorkomend probleem, de Android batterij is snel leeg. Soms heeft dit met ouderdom van de batterij te maken. Helaas kunnen er nog vele andere oorzaken zijn. Loopt de Android batterij veel te snel leeg? Kijk eens naar onderstaande tips, mogelijk heb je hier wat aan.

  • Saturday 24 July 2021 11:31

Motorola of Samsung: de verschillen vergelijken

Vergelijk nu de verschillen tussen Motorola en Samsung smartphones. Op het gebied van Android toestellen heb je ontzettend veel keuze. Een aantal merken springen hier met betrekking tot kwaliteit bovenuit. Motorola of Samsung, welke van deze twee merken is beter? Het is een beetje lastig om een vergelijking te maken want beide hebben ze voor- en nadelen. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, naar verschillen. In dit artikel lees je daar alles over.

  • Friday 2 July 2021 10:40

Een Huawei kopen? Wees hier voorzichtig mee

Verschillende landen hebben Huawei geblokkeerd. Ook geldt er een handelsverbod tussen Huawei en de VS. Hierdoor kan Huawei zijn smartphones niet voorzien van een aantal standaard applicaties. Kun je nog wel een Huawei kopen? Ja dat kan maar of het verstandig is, dat is een punt van discussie.

  • Wednesday 23 June 2021 15:20

Simkaart in andere telefoon plaatsen

Je hebt een Androidtoestel en stapt over naar een andere smartphone. Kun je de simkaart in een andere telefoon plaatsen? Met een beetje geluk wel, nieuwe toestellen maken namelijk gebruik van dezelfde afmeting simkaart. Maar het kan ook dat de simkaart niet past. Je moet dan een nieuwe simkaart aanvragen of de bestaande aanpassen.

  • Tuesday 15 June 2021 13:50

Kopen van Bitcoins, waar moet je op letten?

Je hoort steeds meer verhalen van mensen die beleggen in cryptomunten. Vooral Bitcoin is erg populair. Mensen die enorm veel geld hebben verdiend en mensen die minder geluk hebben gehad. Wat zijn cryptomunten precies, hoe werkt het kopen en verkopen ervan? En waar moet je op letten bij het aanschaffen ervan? In dit artikelen zullen we je hiermee helpen.

  • Tuesday 25 May 2021 08:41

Apps updaten lukt niet (Android): de oplossing

Je hebt verschillende apps op je Android toestel geïnstalleerd. Bij sommige apps is het heel belangrijk dat deze regelmatig een update ontvangt. Dit verhoogt de veiligheid en snelheid van de applicatie. Soms wil het updaten van apps niet lukken. Dit heeft verschillende oorzaken die niet altijd te achterhalen zijn. Hieronder vind je tips om dit probleem op te lossen.

  • Saturday 15 May 2021 18:40

Dit zijn je mogelijkheden als je op zoek bent naar een Samsung S21 hoesje!

Een nieuw telefoonhoesje kopen is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn heel veel verschillende opties, in zowel stijl als functie. Als je een goede keuze wil maken, is het belangrijk om te weten welke keuzes er allemaal zijn en welke het best past bij jou. Hieronder geven wij een uitleg over de verschillende soorten en maten waar je uit kunt kiezen.

  • Saturday 1 May 2021 08:51

Levensduur van een Android smartphone

Hoe lang gaat een smartphone mee? Ten eerste hangt dit van het merk af. Samsung en Apple zijn de twee marktleiders en bieden een hoge kwaliteit. Goedkope merken als Xiaomi of Oppo doen het ook goed maar je merkt dat de kwaliteit toch minder is. Dit verkort mogelijk de levensduur van je toestel. Ontdek per Android merk hoe lang je smartphone meegaat.

  • Tuesday 27 April 2021 10:54
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ