Back to Top

AndroidToestel.nl – alle berichten en artikelen (pagina 5)

Lees hier het laatste, beste en leukste nieuws van AndroidToestel.nl. Je vindt hier alle artikelen en berichten die op de website zijn geplaatst.

 

Huawei met Google Play: zo installeer je dit

Heb je een Huawei smartphone of van plan er een aan te schaffen? In het voorjaar van 2019 werd Google gedwongen om hun activiteiten met het bedrijf Huawei stil te leggen. In 2020 is die samenwerking verbroken. Nieuwe Huawei smartphones bevatten standaard geen Google diensten. Wil je toch een Huawei met Google Play? Dan moet je dit zelf installeren.

  • Tuesday 3 November 2020 16:28

Hoe en waar vind je de beste games voor op je mobiel?

Meer dan de helft van de spelletjes worden tegenwoordig op een mobiel apparaat gespeeld. Een derde van alle tijd die mensen aan (digitale) spelletjes besteden gebeurt op een smartphone en als we tablets meerekenen is dit zelfs meer dan de helft. En dan hebben we het over ruim 4 miljoen uur per dag!

  • Tuesday 25 October 2022 09:54

Scherm van je Android smartphone reageert niet: dit kun je doen

Reageert het scherm van je Android smartphone niet goed? Bijvoorbeeld omdat een deel van het scherm wel werkt, maar een ander gedeelte niet? Het kan ook voorkomen dat het hele scherm het niet meer doet. Soms zijn de problemen gemakkelijk op te lossen, maar in andere gevallen is het nodig om naar een reparateur te gaan.

  • Thursday 8 February 2024 10:53

Huawei telefoon leegmaken voor verkoop: bekijk de tips

Is je Huawei smartphone klaar voor verkoop? Je Huawei telefoon leegmaken vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dankzij deze actie kan een ander er niet met jouw persoonlijke gegevens van door. In dit artikel lees je alles over het verkoopklaar maken van je toestel.

  • Tuesday 31 December 2019 13:07

Nokia telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker

Bij verkoop van je Nokia telefoon is het beter om deze leeg te maken. Je wist alle belangrijke gegevens en instellingen maar ook media en applicaties. Hiermee voorkom je dat anderen er met jouw gegevens vandoor gaan. Hoe je een Nokia telefoon leeg maakt voor een nieuwe gebruiker lees je hieronder.

  • Thursday 12 March 2020 10:58

Google Pixel 5 in de maak

De Google Pixel 5 is de nieuwste smartphone van Google zelf. Opvolger van de Pixel 4a en waarschijnlijk beschikbaar vanaf eind 2020 of begin 2021. Google heeft dus nog genoeg tijd om dit toestel te voorzien van de beste snufjes, software en hardware. Wat kun je verwachten?

  • Sunday 6 September 2020 11:24

Goedkoopste smartphone niet altijd de beste keuze

Heb je een klein budget? Dan is het verleidelijk om voor de goedkoopste smartphone te gaan. Helaas is dit niet altijd de beste keuze. Hele goedkope modellen laten nog wel eens te wensen over. De processor is te traag, je mist opslagruimte en de batterij loopt snel leeg. Zo kan het zijn dat je na twee jaar alweer een nieuw toestel moet kopen. Let daarom goed op de specificaties!

  • Friday 20 August 2021 12:02

Videodeurbel binnen je Android smart home, mag dat zomaar?

Android is een steeds populairder platform voor smart home producten geworden. Zo kun je bijvoorbeeld met je stem verschillende apparatuur in en rondom het huis aanzetten. Je vertelt de slimme assistent dat je Philips Hue lampen blauwe verlichting aan moeten zetten en het is zo gebeurd. Slimme producten maken het leven gemakkelijker en soms ook veiliger. Zo kun je met een slimme videodeurbel van tevoren zien wie er aan de deur staat. Op die manier weet je zeker dat er geen louche figuren voor de deur staan om tien uur ’s avonds. En je kan tegen de pakketbezorger zeggen dat je even niet thuis bent en vragen of hij het pakketje aan de buren wil geven. Maar mag je die videodeurbel zomaar ophangen?

  • Thursday 3 November 2022 17:43
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ