Back to Top

AndroidToestel.nl – alle berichten en artikelen (pagina 5)

Lees hier het laatste, beste en leukste nieuws van AndroidToestel.nl. Je vindt hier alle artikelen en berichten die op de website zijn geplaatst.

 

Meldingen op Android smartphone komen niet binnen, zo los je het op

Mis je de laatste tijd steeds vaker berichtjes op je Android smartphone, en komen deze niet volledig binnen? Oplossen is mogelijk! De kans is namelijk groot dat er iets in je instellingen verkeerd is ingesteld. Daarnaast heeft Android tegenwoordig een handige modus voor als je in een vergadering zit: de Niet Storen-modus. Het nadeel van die modus is wel dat je deze weer uit moet zetten, omdat je anders alle meldingen mist. Daarnaast kunnen er ook problemen zijn met de toestemmingen om meldingen te sturen.

  • Thursday 28 September 2023 14:17

Samsung telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker

Je smartphone verkopen? De Samsung telefoon leegmaken voor nieuwe gebruiker is erg belangrijk. Je verwijdert je persoonlijke gegevens, zodat niemand hier iets mee kan. In dit artikel lees je hoe je het Samsung toestel klaargemaakt voor verkoop.

  • Sunday 15 December 2019 13:01

Bestanden zoeken op Android - beheer je bestanden

Wil je bestanden zoeken op je Android smartphone? Soms leidt dit tot een flinke zoektocht. Gelukkig is er een duidelijke handleiding waarmee je bestanden snel zoekt, opent en eventueel verwijdert.

  • Saturday 4 January 2020 12:09

TikTok account tijdelijk geschorst? Dit doe je eraan

Je TikTok account is tijdelijk geschorst. Dit noem je ook wel een opschorting. Hierbij schakelt TikTok je account voor een bepaalde periode uit. Normaal gesproken is dit voor 24 uur, maar het kan ook langer zijn. Ontdek wat je moet doen.

  • Sunday 6 September 2020 11:26

Levensduur van een Android smartphone

Hoe lang gaat een smartphone mee? Ten eerste hangt dit van het merk af. Samsung en Apple zijn de twee marktleiders en bieden een hoge kwaliteit. Goedkope merken als Xiaomi of Oppo doen het ook goed maar je merkt dat de kwaliteit toch minder is. Dit verkort mogelijk de levensduur van je toestel. Ontdek per Android merk hoe lang je smartphone meegaat.

  • Tuesday 27 April 2021 10:54

Android toestellen synchroniseren - 3 methoden

Vrijwel de meeste smartphones zijn voorzien van het Android besturingssysteem. Android toestellen synchroniseren betekent dat je data naar een andere telefoon overzet. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk de 3 methoden en begin direct met synchronisatie.

  • Monday 20 July 2020 11:47

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

  • Sunday 31 October 2021 12:08

Liever geen foto’s van apps in je galerij? Gebruik deze tips

WhatsApp en Telegram zijn handige apps, maar het is vervelend als je in veel grote groepen zit waar allerlei plaatjes en filmpjes worden gedeeld en deze in je galerij terechtkomen. Standaard downloadt WhatsApp namelijk alle bestanden die je binnen een chat binnenkrijgt. Zodra je dus binnen de chat op een filmpje of foto hebt geklikt, zal deze ook meteen naar je galerij gedownload worden. Niet erg als je een flinke opslag hebt, maar wanneer je graag je galerij geordend houdt, zijn er manieren om dit gedrag van chat apps uit te zetten.

  • Monday 19 December 2022 12:18
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ