Back to Top

AndroidToestel.nl – alle berichten en artikelen (pagina 9)

Lees hier het laatste, beste en leukste nieuws van AndroidToestel.nl. Je vindt hier alle artikelen en berichten die op de website zijn geplaatst.

 

Verschil Xiaomi Mi en Redmi

Xiaomi is een redelijk grote Chinese fabrikant van smartphones en tablets. Dit merk brengt jaarlijks een aantal nieuwe Android smartphones uit. De Mi- en Redmi series zijn erg populair. Wat is eigenlijk het verschil tussen Xiaomi Mi en Redmi toestellen? Ontdek de belangrijkste verschillen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw toestel.

  • Sunday 20 January 2019 19:23

eSIM: wat is dat, en is het een overweging waard?

Wat is eSIM, en wat zijn de voordelen? En is het aan te raden om het aan te schaffen? Daar geven we in dit artikel antwoord op. Steeds meer providers zijn begonnen met de introductie van eSIM. Dit is een digitale simkaart. In plaats van een fysieke simkaart in je smartphone te stoppen, hoef je alleen maar een QR-code te scannen. Aan de hand van deze code wordt een digitale simkaart op je smartphone geïnstalleerd. Het voordeel ervan, is dat je meerdere simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken. Handig als je smartphone maar één aansluiting voor een fysieke simkaart heeft, maar je bijvoorbeeld ook de zakelijke lijn op eSIM op hetzelfde toestel wilt gebruiken. Zo hoef je maar één telefoon mee te nemen in plaats van twee. Maar zijn we al zover om echt over te stappen op eSIM, of kun je beter nog even wachten?

  • Friday 27 October 2023 10:51

Netflix app voor Android: downloaden en probleemoplosser

Kijk je ook de nieuwste films en series op Netflix? Met de Netflix app kun je altijd en overal kijken. Speciaal voor Android Vind je deze app in de Google Play Store. Lees hoe je deze app downloadt en wat je moet doen wanneer het downloaden niet lukt.

  • Thursday 21 March 2019 08:21

Je OnePlus telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

Met een reset naar fabrieksinstellingen verwijder je de gegevens op je telefoon. Soms is het namelijk handig om je OnePlus telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen. In dit artikel lees je hoe je een reset uitvoert.

  • Thursday 22 August 2019 08:32

Welke telefoon is beter, Sony of Samsung?

Sony en Samsung, twee bekende smartphonefabrikanten. Ze hebben heel wat leuke modellen in hun assortiment. Welke telefoon is beter, Sony of Samsung? Een goede vraag! Laten we eens wat modellen met elkaar vergelijken.

  • Thursday 19 December 2019 08:02

Android 15 komt eraan: verwachtingen en releasedatum

De verwachtingen rondom Android 15, en de releasedatum, wat moet je weten? Het is nog even wachten, maar binnenkort brengt Google de nieuwste versie van hun besturingssysteem voor smartphones, Android uit. We zijn inmiddels bij Android 15 aanbeland en deze zal waarschijnlijk vernoemd worden naar een nieuwe lekkernij: Vanilla Ice Cream. Inmiddels zijn er al heel wat geruchten rondom het nieuwe besturingssysteem. Zo zou Android 15 widgets op het vergrendelscherm toevoegen, komt er mogelijk een modus voor je grootouders met grotere teksten en knoppen en zouden er meer apps standaard in edge-to-edge modus verschijnen. Maar wat is er van waar?

  • Saturday 2 March 2024 15:44

Bedien je rolgordijnen met je Android telefoon

Ooit was er een tijd dat mensen telefoons gebruikten om familie en vrienden te bellen die zich op een andere plek bevonden. Dat is lang geleden, tegenwoordig kijken we films op de telefoon, we maken er foto’s mee en we kopen onze dagelijkse boodschappen met een tik op het scherm. Smartphones zijn zakcomputers die soms frustrerend kunnen zijn, maar ons uiteindelijk zoveel mogelijkheden bieden dat we haast niet meer zonder kunnen. Ben je op zoek naar toepassingen waar je echt iets aan hebt? Wat dacht je van elektrische rolgordijnen bedienen met je telefoon!

  • Tuesday 24 July 2018 16:45

Huawei telefoon leegmaken voor verkoop: bekijk de tips

Is je Huawei smartphone klaar voor verkoop? Je Huawei telefoon leegmaken vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dankzij deze actie kan een ander er niet met jouw persoonlijke gegevens van door. In dit artikel lees je alles over het verkoopklaar maken van je toestel.

  • Tuesday 31 December 2019 13:07
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ