Back to Top

Dating app Capido: speciaal voor mensen met een beperking - androidtoestel.nl

Heb je een beperking, dan kan daten lastig zijn. Dit weet ook Erwin Oudshoorn, die zelf een beperking heeft. Daarom richtte hij Capido op, een dating platform voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Dit platform onderscheidt zich van andere dating platforms, die zich niet specifiek richten op mensen met een beperking, en daarom vaak ook geen uitkomst zijn voor mensen met een beperking.

Met de Capido-app kunnen gebruikers op zoek gaan en in contact komen met andere leuke singles. Het is overigens niet zo dat er per sé mensen op mogen die alleen maar een beperking hebben. Ook wanneer je geen beperking hebt, maar wel openstaat voor iemand die een handicap heeft, ben je welkom!

Op dit platform draait het juist niet om uiterlijk, zoals bij vele normale datingsites wel het geval is. Bij het onderdeel Flirten - dat te vergelijken is met Tinder - zijn foto’s geblurd, zodat de aandacht naar de interesses en tekst gaan van een Capido gebruiker. Eerder ontwikkelde de 32-jarige Erwin Oudshoorn ook al de tekst naar spraak app Talkie, voor mensen die moeilijk kunnen spreken. Hoewel Capido al een aantal koppels bij elkaar heeft gebracht, heeft cupido voor Erwin zelf nog niet raak geschoten. Wat niet is dat kan nog komen, het platform groeit per dag met tientallen nieuwe gebruikers, dus wie weet zit binnenkort de ware er ook voor hem wel tussen!

Capido is te vinden in de Google Play Store.

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ