Back to Top

Bescherm je Android smartphone met een superdun beschermhoesje - androidtoestel.nl

Op zoek naar een leuk en handig beschermhoesje voor je Android smartphone? Ze bestaan in vele soorten, maten en kleuren, en dat is op zich al jaren zo. In de markt voor beschermhoesjes komen er alleen wel steeds meer aanbieders waarbij je een groot aanbod aan hoesjes kunt kopen, en waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn er ook aanbieders die zich onderscheiden en zich richten op trends en niches…

Gustaav.com – super dunne hoesjes voor je Samsung

Eén van de aanbieders die zich niet richt op het aanbieden van zoveel mogelijk soorten beschermhoesjes is Gustaav.com, een nog niet zo lang geleden gestarte webwinkel die zich in dit geval volledig richt op het aanbieden van zeer dunne hoesjes voor Android en iPhone smartphones. Hun hoesjes zijn maar 0,35 mm dik, waarmee het dus haast lijkt alsof je geen hoesje om je smartphone hebt zitten. Bovendien geeft een dergelijk superdun hoesje een contactloos gevoel, en blijft het normale gevoel (in de hand) behouden.

Het aanbod van hele dunne hoesjes voor Android smartphones is beperkt tot hoesjes van het merk Samsung . Zo kun je er terecht voor een superdun Samsung Galaxy S8 beschermhoesje, en dan in de kleuren transparant zwart, transparant wit, en gewoon zwart. Maar ook voor een hoesje voor je Samsung S8+, S9 of S9+

Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken

Zeer dunne hoesjes en screenprotectors binnenkort ook voor andere Android toestellen beschikbaar

Op zoek naar een superdun hoesje voor een andere Android based smartphone? Kijk dan in de loop van 2018 nog eens bij Gustaav, want men verwacht het aanbod uit te breiden en ook hoesjes voor smartphones van andere merken te kunnen gaan aanbieden.

Liever een screenprotector om je scherm meer te beschermen? Kijk dan bij de screenprotector afdeling van deze webwinkel. Binnenkort zullen daar de eerste zeer dunne screenprotectors worden aangeboden, die je kunt gebruiken voor alle soorten Android-toestellen.

© Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ