Back to Top

Telefoon opschonen? Vijf tips om ruimte vrij te maken op je telefoon - androidtoestel.nl

Anno 2019 gebruikt iedereen zijn telefoon erg veel. Het is dan ook niet gek dat veel telefoons vol raken. Iedereen gebruikt veel apps en dit neemt erg veel geheugen in beslag. Daarom vandaag een handig artikel over ruimte vrij maken op je telefoon. 14 januari is het Clean Off Your Desk Day, maar wij maken onze smartphone schoon! Hoe je dat het beste kunt doen? Om te beginnen is het handig om foto’s waar je nooit iets mee gaat doen te verwijderen. Veel mensen weten dit niet, maar foto’s nemen erg veel ruimte in beslag. Heb je enorm veel apps op je telefoon, maar gebruik je de meeste eigenlijk niet? Verwijder ze dan! Hiermee maak je namelijk een hoop ruimte vrij.

Maak jij veel gebruik van Whatsapp? Kies er dan voor om Whatsapp foto’s niet direct op te slaan. Een andere goede tip is het opschonen van je mail. Je mail neemt namelijk erg veel ruimte in beslag en dit is natuurlijk zonde. Wat ook erg zonde is, is het hebben van veel berichten. Verwijder deze! Dit zorgt voor extra ruimte.

Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken

Zorg voor een snelle internetverbinding

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je telefoon snel is. Dit kan je dus doen door je telefoon op te schonen. Echter is er nog een belangrijke factor voor het hebben van een snelle telefoon. Je zult er namelijk voor moeten zorgen dat je een snelle internetverbinding hebt. Zo is Sim Only van Simyo absoluut een aanrader. Mocht je twijfelen over wat voor abonnement jij wilt hebben voor je smartphone? Kies dan voor Sim Only abonnementen vergelijken. Dit zal ervoor zorgen dat jij een betere indruk hebt van de verschillende abonnementen.

Een razendsnelle telefoon én razendsnel internet is de gouden combinatie

Het hebben van een smartphone met veel geheugen zorgt ervoor dat de smartphone razendsnel is. Dit in combinatie met snel internet zal ervoor zorgen dat jij optimaal kunt genieten van je telefoon. Als dit is wat jij wilt, dan is het absoluut een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van Simyo. Dankzij Simyo heb je namelijk een razendsnelle telefoon met snel internet en telefonie. Niet voor niets maken al veel mensen gebruik van deze aanbieder. Deze aanbieder is namelijk niet alleen erg snel. Simyo is namelijk ook absoluut niet duur. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om zelf te bepalen hoeveel data jij wilt hebben. Hier kan je een hoop geld mee besparen. Op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat jij alleen betaald voor hetgeen dat je ook echt gebruikt. Bij veel aanbieders betaal je teveel, dit geldt zeker niet voor Simyo.

© Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ