Back to Top

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen - androidtoestel.nl

Samsung is een van de grootste Android smartphonefabrikanten. Ze staan vooral bekend om hun vlaggenschepen uit de S- serie. Samsung heeft echter nog veel meer modellen uitgebracht. Ontdek alle verschillende Samsung smartphones en welke het beste bij jou past.

Het voordeel van Samsung

Ken jij de voordelen van een Samsung smartphone? Je kiest in ieder geval voor het Android besturingssysteem. Hierbij profiteer je van aan te passen widgets op het opstartscherm en een paar zeer praktische functies. Samsung is onze favoriete keuze. Ze concurreren misschien wat vaker met Huawei ; Samsung weet echter nog steeds de beste kwaliteit op de markt te brengen. Kortom: met een Samsung telefoon zit je altijd goed.

Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken

Top 5 Samsung smartphones in Nederland

Nieuwsgierig welke Samsung smartphone het beste scoort in Nederland? Hieronder vind je de top 3 Samsung smartphones met een aantal belangrijke specificaties.

1. Galaxy S9

De Galaxy S9 is één van de nieuwste vlaggenschepen van dit merk. Uitgebracht in maart 2018 en een beeldscherm van maar liefst 5,8 inch. Alleen boven- en onder vind je zeer smalle schermranden. Het super amoled 3D touchscreen heeft een zeer heldere kleurweergave. Voeg daar nog eens de Snapdragon 845 processor aan toe en je hebt een uitstekende smartphone in handen. Het grotere broertje Galaxy S9 Plus is ook een aanrader: een beeldscherm van 6,2 inch en een dual 12mp hoofdcamera.

2. Galaxy S8 en S8 Plus

Alweer twee modellen die uitstekend verkopen. Ze zijn geboren in april 2017. Beide toestellen zijn ip68 gecertificeerd en hebben een beeldscherm van 5,8 of 6,2 inch groot. Ze scoren goed op het gebied van snelheid. Pluspunten zijn Qi draadloos opladen, krachtige accu en uitstekende camera’s.

3. Samsung Galaxy A9 (2018)

Kijk, daar hebben we een toestel uit de A-serie. Dit zou een smartphone uit het middensegment moeten zijn. Met een Snapdragon 660 processor en de nieuwste technische snufjes zien we dit model als een hoogstandje. Zo beschikt de A9 uit 2018 een zogenaamde four-camera. Maar liefst vier lenzen (resolutie 24, 8, 10 en 5 mp) zorgen voor de meest realistische foto’s. Vertrouw op 2 x optische zoom, diepte sensor en een ultra brede lens.

Samsung Galaxy met abonnement

Een nieuwe Samsung smartphone te duur? Nee hoor, helemaal niet! Vooral niet wanneer je dit slim aanpakt, bijvoorbeeld door te kiezen voor een Samsung telefoon met abonnement. Hier bespaar je aardig wat kosten mee. Je voordeel kan oplopen tot enkele tientjes per toestel, én je hebt er gelijk een voordelig mobiel abonnement bij. Een win-win situatie.

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ