Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones / mobiele telefoon toestellen, het gebruiken van Samsung smartphone toestellen, nieuwe functies, updates, releases, reviews, en ontwikkelingen bij het bedrijf achter dit telefoonmerk.

In 2022 de Samsung Galaxy S22? Lees hier de geruchten

Nu het einde van 2021 in zicht komt, betekent dit ook dat begin 2022 eraan komt. In de eerste week van januari vindt altijd de Consumer Electronics Show (CES) plaats. Tijdens deze grote technologiebeurs kondigt Samsung de laatste jaren zijn nieuwe modellen aan. En waarschijnlijk ook deze keer, met de Samsung Galaxy S22 in aankomst. Wat voor verbeteringen zullen we zien? We geven hieronder de geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Positieve verbazing is er bij de S22 Ultra. Pak je groot uit met het model en met een ruim abonnement (tip: met data delen), dan zit je de komende tijd goed.

 • Thursday 23 December 2021 10:22

Bellen met een Samsung tablet doe je zo

Een tablet is niet bedoeld om mee te bellen en sms’en. Toch zijn hier mogelijkheden toe. Bellen met een Samsung tablet blijkt namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Dit doe je bijvoorbeeld met de nieuwste functie die je op de Samsung Galaxy Tab S5e aantreft, maar er zijn ook andere mogelijkheden. In dit artikel lees je hier alles over.

 • Thursday 24 December 2020 12:50

Wachtwoord schermvergrendeling vergeten van je Samsung smartphone

Je bent je Samsung Galaxy wachtwoord vergeten. Dit betekent dat de schermvergrendeling geblokkeerd is. Hierdoor kun je geen gebruik maken van je smartphone. Ontdek hoe je een vergeten wachtwoord of patroon schermvergrendeling omzeilt en je mobiel apparaat toch ontgrendelt. Dit geldt voor alle Samsung toestellen.

 • Wednesday 14 November 2018 10:44

Samsung telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker

Je smartphone verkopen? De Samsung telefoon leegmaken voor nieuwe gebruiker is erg belangrijk. Je verwijdert je persoonlijke gegevens, zodat niemand hier iets mee kan. In dit artikel lees je hoe je het Samsung toestel klaargemaakt voor verkoop.

 • Sunday 15 December 2019 13:01

Zo zet je een Samsung telefoon terug naar de fabrieksinstellingen

Je smartphone vertoont fouten, reageert traag of de batterij loopt snel leeg. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een reset naar fabrieksinstellingen. Hoe doe je dit? Lees in dit artikel hoe je de Samsung telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen, ook zonder wachtwoord.

 • Tuesday 28 May 2019 08:28

Betalen met je Samsung telefoon: de werking

Mobiel en contactloos betalen is helemaal de trend. Dit doe je gewoon met je smartphone, hoe gemakkelijk wil je het hebben? Betalen met je Samsung telefoon is even wennen maar wanneer je het eenmaal doorhebt wil je niets anders meer. Ontdek hoe betalen met je Samsung telefoon werkt.

 • Wednesday 12 August 2020 10:59

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

 • Sunday 31 October 2021 12:08

Motorola of Samsung: de verschillen vergelijken

Vergelijk nu de verschillen tussen Motorola en Samsung smartphones. Op het gebied van Android toestellen heb je ontzettend veel keuze. Een aantal merken springen hier met betrekking tot kwaliteit bovenuit. Motorola of Samsung, welke van deze twee merken is beter? Het is een beetje lastig om een vergelijking te maken want beide hebben ze voor- en nadelen. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, naar verschillen. In dit artikel lees je daar alles over.

 • Friday 2 July 2021 10:40

Welke Samsung kan draadloos opladen?

Draadloos opladen is heel erg praktisch: je hebt niet langer een kabel tussen toestel en oplaadstation nodig. Koop je een Samsung smartphone, dan ben je vast nieuwsgierig of deze draadloos kan opladen. Samsung heeft verschillende modellen uitgebracht. Kan Samsung S5 of J5 zonder bekabeling opladen en hoe zit dit met nieuwere toestellen? We geven je een handig overzicht van draadloos oplaadbare smartphones van dit merk.

 • Monday 12 November 2018 11:38

Hoe herken je een neppe Samsung: de verschillen tussen echt en nep

Een echte Samsung herken je direct, toch? Helaas niet altijd. Er worden heel wat neppe Samsung toestellen aangeboden. Hierbij betaal je soms een te hoge prijs voor een smartphone die lang niet zo goed is. Herken de verschillen tussen een echte en nagemaakte samsung.

 • Saturday 25 July 2020 09:03

Samsung Galaxy S12: de geruchten, de specificaties en de prijzen die men verwacht

Kunnen we de Samsung S12 vanaf 2020 verwachten? Er gaan veel geruchten de ronde maar niets is zeker. Toch zijn we al op zoek gegaan naar een aantal specificaties en de prijs van dit nieuwste Samsung toestel. Is de Samsung Galaxy S12 iets voor jou? Ontdek het snel.

 • Thursday 27 August 2020 14:16

Samsung Galaxy S20 en S21: de verschillen vergelijken

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S20 en S21? Ontdek de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de Samsung Galaxy S20 en de Galaxy S21. Het zijn in ieder geval twee hele mooie toestellen van Samsung die ook nog eens tot de vlaggenschepen behoren. Met een van deze twee haal je absolute topkwaliteit in huis. Uiterlijk lijken ze wel wat op elkaar, maar het verschil zit hem vooral onder de motorkap.

 • Friday 2 April 2021 13:20

Samsung Galaxy werkt niet meer

Je hebt een Samsung Galaxy en deze werkt niet meer. Wat moet je doen wanneer de smartphone vastloopt? Je kunt deze herstarten: toch is dit niet altijd mogelijk. We laten je zien wat je moet doen wanneer je Samsung smartphone niet meer werkt of reageert.

 • Sunday 13 January 2019 11:41

Samsung draadloos opladen: zo werkt het

Je Samsung draadloos opladen is hartstikke praktisch. Je hoeft namelijk geen kabeltje in je smartphone te stoppen en je hebt je Samsung snel bij de hand. Helaas zitten er ook wat nadelen aan draadloos opladen. Ontdek of je Samsung draadloos opladen wel een goed idee is en in welke situatie je beter bekabeld kunt laden.

 • Tuesday 2 February 2021 09:03

Samsung smartphone koppelen aan een Smart TV

Veel moderne smartphones kun je koppelen aan de smart tv. Heb je een Samsung telefoon? In veel gevallen is deze probleemloos te koppelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Samsung Smart View of Google Home. Ook via een Bluetoothverbinding kun je een koppeling opzetten.

 • Sunday 5 September 2021 14:12

Samsung Galaxy S22

Kleuren:
 • Geheugen: 1GB - 2GB - 4GB - 8GB - 16GB - 32GB - 64GB - 128GB - 256GB - 512GB - 1024GB

  Los nieuw toestel vanaf €742.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  © Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ