Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones / mobiele telefoon toestellen, het gebruiken van Samsung smartphone toestellen, nieuwe functies, updates, releases, reviews, en ontwikkelingen bij het bedrijf achter dit telefoonmerk.

Vooruitzicht op de nieuwste Samsung Galaxy S23

In september 2022 is de nieuwste iPhone genaamd de iPhone 14 uitgekomen waar vele Apple fans op hebben zitten wachten. Nu is het de beurt aan de Android fans onder ons. Deze groep is volgens Statcounter 2,7 keer zo groot als het aantal iOS gebruikers. Dit betekent dat de lancering van de nieuwe Samsung telefoon genaamd de Galaxy S23 veel grootser zal worden dan die van Apple in 2022. Om een idee te geven wat je te wachten staat, vertellen wij je in dit artikel zien wat de volgende editie van de Galaxy serie met zich mee zal brengen.

 • Tuesday 10 January 2023 14:36

De nieuwe Samsung Galaxy S22 is er!

Samsung is een serie smartphones rijker: de Samsung Galaxy S22. De uit drie smartphones bestaande lijn is vanaf eind februari te koop en nu al te pre-orderen. Maar wat zijn de belangrijkste specificaties? Je leest het hieronder.

 • Friday 18 February 2022 13:13

In 2022 de Samsung Galaxy S22? Lees hier de geruchten

Nu het einde van 2021 in zicht komt, betekent dit ook dat begin 2022 eraan komt. In de eerste week van januari vindt altijd de Consumer Electronics Show (CES) plaats. Tijdens deze grote technologiebeurs kondigt Samsung de laatste jaren zijn nieuwe modellen aan. En waarschijnlijk ook deze keer, met de Samsung Galaxy S22 in aankomst. Wat voor verbeteringen zullen we zien? We geven hieronder de geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Positieve verbazing is er bij de S22 Ultra. Pak je groot uit met het model en met een ruim abonnement (tip: met data delen), dan zit je de komende tijd goed.

 • Thursday 23 December 2021 10:22

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

 • Sunday 31 October 2021 12:08

Samsung smartphone koppelen aan een Smart TV

Veel moderne smartphones kun je koppelen aan de smart tv. Heb je een Samsung telefoon? In veel gevallen is deze probleemloos te koppelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Samsung Smart View of Google Home. Ook via een Bluetoothverbinding kun je een koppeling opzetten.

 • Sunday 5 September 2021 14:12

Motorola of Samsung: de verschillen vergelijken

Vergelijk nu de verschillen tussen Motorola en Samsung smartphones. Op het gebied van Android toestellen heb je ontzettend veel keuze. Een aantal merken springen hier met betrekking tot kwaliteit bovenuit. Motorola of Samsung, welke van deze twee merken is beter? Het is een beetje lastig om een vergelijking te maken want beide hebben ze voor- en nadelen. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, naar verschillen. In dit artikel lees je daar alles over.

 • Friday 2 July 2021 10:40

Dit zijn je mogelijkheden als je op zoek bent naar een Samsung S21 hoesje!

Een nieuw telefoonhoesje kopen is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn heel veel verschillende opties, in zowel stijl als functie. Als je een goede keuze wil maken, is het belangrijk om te weten welke keuzes er allemaal zijn en welke het best past bij jou. Hieronder geven wij een uitleg over de verschillende soorten en maten waar je uit kunt kiezen.

 • Saturday 1 May 2021 08:51

Samsung Galaxy S20 en S21: de verschillen vergelijken

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S20 en S21? Ontdek de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de Samsung Galaxy S20 en de Galaxy S21. Het zijn in ieder geval twee hele mooie toestellen van Samsung die ook nog eens tot de vlaggenschepen behoren. Met een van deze twee haal je absolute topkwaliteit in huis. Uiterlijk lijken ze wel wat op elkaar, maar het verschil zit hem vooral onder de motorkap.

 • Friday 2 April 2021 13:20

Samsung draadloos opladen: zo werkt het

Je Samsung draadloos opladen is hartstikke praktisch. Je hoeft namelijk geen kabeltje in je smartphone te stoppen en je hebt je Samsung snel bij de hand. Helaas zitten er ook wat nadelen aan draadloos opladen. Ontdek of je Samsung draadloos opladen wel een goed idee is en in welke situatie je beter bekabeld kunt laden.

 • Tuesday 2 February 2021 09:03

De Samsung Galaxy S21 is nu verkrijgbaar!

Liefhebbers van mobiele telefoons keken er al enkele weken naar uit: de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S21. Het is de logische opvolger van de Galaxy S20, welke vorig jaar op de markt kwam. Ten opzichte van zijn voorganger is de Galaxy S21 een flinke vooruitgang! Het model heeft een snellere processor, een betere accu en in het geval van de Galaxy S21 Ultra ook een nieuwe camera. Overweeg jij de aankoop van het toestel? Op deze pagina lees je meer over hetgeen dit toestel uniek maakt.

 • Friday 29 January 2021 09:27

Is de nieuwe Samsung Galaxy S21 het wachten waard geweest?

De grote schare fans die Samsung de laatste decennia heeft vergaard zullen deze vraag met een volmondig “ja” beantwoorden. En eerlijk is eerlijk de nieuwe Samsung Galaxy S21 is een lust voor het oog. De opvallende vormgeving van de metalen behuizing die vloeiend naar binnen loopt en bijna organisch overloopt in het full HD-scherm dat op de behuizing ligt is zeer smaakvol uitgevoerd. Ook het cameraeiland met drie camera’s is een opvallend detail van het toestel. Deze zijn namelijk heel prominent aanwezig en vormen zo het middelpunt waar de rest van het toestel bijna omheen gebouwd lijkt te zijn. Het is met recht technologie die gezien mag worden en die filosofie hebben ze bij de Zuid-Koreaanse fabrikant maximaal uitgebuit. Uiteraard is de S21-serie klaar voor 5G en heeft het toestel alle functionaliteiten die je van een smartphone anno 2021 mag verwachten. Zo zijn ze uitgerust met een 120Hz-beeldscherm met Dynamic AMOLED 2X. Samsung claimt dat het scherm gemaakt is van het sterkste glas ooit om krassen en barsten te voorkomen. Ze hebben het de indrukwekkende naam GG7 Gorilla Glass Vitcus gegeven. We hebben de toestellen uit de S21-serie bekeken en delen hieronder onze bevindingen met je.

 • Friday 22 January 2021 10:40

Bellen met een Samsung tablet doe je zo

Een tablet is niet bedoeld om mee te bellen en sms’en. Toch zijn hier mogelijkheden toe. Bellen met een Samsung tablet blijkt namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Dit doe je bijvoorbeeld met de nieuwste functie die je op de Samsung Galaxy Tab S5e aantreft, maar er zijn ook andere mogelijkheden. In dit artikel lees je hier alles over.

 • Thursday 24 December 2020 12:50

Samsung S20 en Samsung S10: verschillen vergelijken

De Samsung Galaxy S20 is sinds maart 2020 verkrijgbaar. Een mooi Android toestel met een groot scherm en goede specificaties. Wat is het verschil tussen de Samsung S20 en de Samsung S10? Het is vaak lastig om tussen deze twee te kiezen, daarom zetten we de belangrijkste verschillen op een rij.

 • Friday 25 September 2020 16:25

Samsung Galaxy S12: de geruchten, de specificaties en de prijzen die men verwacht

Kunnen we de Samsung S12 vanaf 2020 verwachten? Er gaan veel geruchten de ronde maar niets is zeker. Toch zijn we al op zoek gegaan naar een aantal specificaties en de prijs van dit nieuwste Samsung toestel. Is de Samsung Galaxy S12 iets voor jou? Ontdek het snel.

 • Thursday 27 August 2020 14:16

Betalen met je Samsung telefoon: de werking

Mobiel en contactloos betalen is helemaal de trend. Dit doe je gewoon met je smartphone, hoe gemakkelijk wil je het hebben? Betalen met je Samsung telefoon is even wennen maar wanneer je het eenmaal doorhebt wil je niets anders meer. Ontdek hoe betalen met je Samsung telefoon werkt.

 • Wednesday 12 August 2020 10:59

Samsung Galaxy S22

Kleuren:
 • Geheugen: 1GB - 2GB - 4GB - 8GB - 16GB - 32GB - 64GB - 128GB - 256GB - 512GB - 1024GB

  Los nieuw toestel vanaf €679.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  © Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ