Back to Top

De Samsung Galaxy S21 is nu verkrijgbaar! - androidtoestel.nl

Liefhebbers van mobiele telefoons keken er al enkele weken naar uit: de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S21. Het is de logische opvolger van de Galaxy S20, welke vorig jaar op de markt kwam. Ten opzichte van zijn voorganger is de Galaxy S21 een flinke vooruitgang! Het model heeft een snellere processor, een betere accu en in het geval van de Galaxy S21 Ultra ook een nieuwe camera. Overweeg jij de aankoop van het toestel? Op deze pagina lees je meer over hetgeen dit toestel uniek maakt.

Verbeterde processor in de Galaxy S21

Bij de aankoop van een nieuwe telefoon wil je klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat het toestel de verschillende VR- en AR-toepassingen aan moet kunnen. We gebruiken ze momenteel al om te visualiseren hoe een bepaald meubel in de kamer staat, welke kleur verf goed past bij de rest van het interieur, enzovoorts. In de komende jaren zal het aantal toepassingen van VR en AR verder toenemen.

De Samsung Galaxy S21 beschikt over een razendsnelle processor, welke flink verbeterd is ten opzichte van de processor in de Samsung Galaxy S20. Van de Snapdragon 888-chipset verwacht men dat deze ook in diverse andere toestellen gebruikt zal gaan worden. Binnen Europa wordt de Exynos 2100-chipset aan het toestel toegevoegd.

Galaxy S21 Ultra heeft een nieuwe camera

Niet alleen de processor van de Samsung Galaxy S21 is verbeterd. Ook heeft de Galaxy S21 Ultra een nieuwe camera gekregen. Althans, de samenstelling van de camera is verbeterd. Extra dieptesensoren maken dat kleuren beter tot hun recht komen in foto’s en video’s die je met het toestel maakt. Daarbij zijn de beelden scherper dan voorheen het geval was. Nadeel van het nieuwe model uit de Galaxy S-serie is het feit, dat de camera van de Galaxy S21 en Galaxy S21+ niet verbeterd is ten opzichte van hun voorganger.

Andere wijzigingen in de Galaxy S21

Een derde verbetering zit in de accuduur. De energiezuinigheid van de batterij van de Galaxy S21 is verbeterd. Het betekent dat het toestel minder vaak opgeladen hoeft te worden. Ook opvallend is het feit dat de nieuwe Galaxy S21 van Samsung geleverd wordt zonder een oplaadkabel. Hiermee sluit Samsung aan op de trend van Apple. Ook Apple leverde haar nieuwste toestel zonder oplaadkabel. Wel zo duurzaam! Standaard wordt de nieuwste Samsung voorzien van Android 11. Daar waar de Galaxy S20 geleverd werd met Android 10.

© Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ