Back to Top

Beste smartphone en gadgets om mee vanuit huis te werken - androidtoestel.nl

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om als zzp’er aan de slag te gaan. Werken als zelfstandige doe je bovendien vaak vanuit huis. Dit brengt natuurlijk ook wel wat lastige situaties met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld moeilijker een scheiding tussen werk en privé aanbrengen. Om het thuiswerken toch wat te vergemakkelijken, kan je een aantal hulpmiddelen gebruiken. Een aantal top smartphones en een aantal gadgets zijn hiervoor het zeer geschikt. Zo kan je gewoon voldoende productief zijn om een goed inkomen bij elkaar te werken iedere maand.

Gebruik een Samsung S10 (Plus) of een iPhone 11

In de eerste plaats is een krachtige iPhone of een krachtige Samsung smartphone natuurlijk van belang. Als er één smartphone is die goed geschikt is om veel werk mee te verzetten, dan is het de iPhone 11 wel. Dat komt onder andere door de chip die erin zit. Die is krachtiger dan ooit tevoren. Wil je niet voor een Apple smartphone kiezen, dan kan één van de topmodellen uit de Samsung lijn een goede keuze zijn, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10 of de Samsung Galaxy S10 Plus. Ook deze smartphones hebben een krachtige ingebouwde chip. Daardoor kan je dus veel sneller werken en kan de telefoon ook gewoon veel meer aan. Je hebt daardoor letterlijk 'je kantoor in je broekzak zitten'.. Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk, want je kunt altijd en overal productief zijn op deze manier; een belangrijke voorwaarde voor succes als ondernemer.

Een ergonomische werkplek

Zorg ook voor een ergonomische werkplek. Of je bijvoorbeeld een laptoptafel echt een gadget kunt noemen, valt natuurlijk te betwijfelen. Voor een standaard voor je laptop om rechtop te zitten is het alweer anders. Wanneer je al dit soort dingen hebt, dan kan dat alvast helpen om meer productief te zijn. Gebruik eventueel ook een timer om je te waarschuwen wanneer je te lang achter je laptop hebt gezeten. Lang in dezelfde houding komt je gezondheid en je productiviteit niet ten goede. Dat moet je dus wel zien te voorkomen met een timergadget die op je bureau kan staan.

Afsluiten van de buitenwereld

Wil je even echt stappen zetten? Dan is het goed om je even te kunnen afsluiten van de buitenwereld. In dat geval kan een 'noise cancelling koptelefoon' veel goeds doen. Zet die op en hoor alleen nog de geluiden die je wilt horen. Denk bijvoorbeeld aan rustgevende muziek waardoor je lekker productief wordt. Alle herrie om je heen wordt dan buitengesloten. Zo kan je dus ook veel sneller veel meer bereiken omdat je niet langer afgeleid wordt. Uiteindelijk is dat wel de manier waarop je het moet aanpakken wanneer je vanuit huis aan het werk gaat.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2020 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ