Back to Top

6 onmisbare smartphone gadgets - androidtoestel.nl

Je smartphone is waarschijnlijk je favoriete toestel, waar je dagelijks veel gebruik van maakt. Tegenwoordig kan je heel veel met je telefoon, maar toch neig je naar nóg meer gebruikscomfort en telefoonplezier. Deze 6 smartphone gadgets maken je het leven een stuk makkelijker, zijn erg leuk, supercompact en daardoor absoluut onmisbaar! Bovendien zijn ze stuk voor stuk leuk om te geven én om te krijgen. Wij hebben ze voor jou allemaal op een rij gezet...

1. WC-rol smartphone houder

Loopt jouw telefoon dagelijks het gevaar om in de WC-pot te vallen? Met de WC-rol smartphone houder is dat verleden tijd! Zo kun je gemakkelijk een filmpje kijken of je telefoon even neerleggen tijdens het toiletbezoek. Een geweldige uitvinding, al zeggen wij het zelf.. 

Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken

2. WiKi iMusic Pillow

Zorgt je snurkende partner voor slapeloze nachten, heb je luide buren of slaap je gewoon prettiger met een mooi muziekje? In al deze gevallen is het Muziekkussen jouw redder in nood! Het Muziekkussen is voorzien van een ingebouwde WiKi speaker en kan aangesloten worden op je smartphone, MP3-speler, iPod, laptop of radio. De speaker zit goed in het kussen verstopt, waardoor je hem niet voelt en je partner de muziek niet kan horen. 

3. Water- en stofbestendige smartphonehoes 

Ga je binnenkort op vakantie? Dan is deze water- en stofbestendige hoes een absolute must. Je smartphone zit in een geseald hoesje en is volledig beschermd tegen water, stof en overig vuil. Bovendien is het hoesje voorzien van een 3,5 mm jack audiokabeldoorgang, zodat je je oordopjes of headset gewoon kunt aansluiten. Zo kun je telefoongesprekken voeren of naar je favoriete muzieklijst luisteren, terwijl je dobbert op je ligbedje in het zwembad.

4. Touch Speaker Boom Box

Met deze Touch Speaker Boom Box wek je jouw favoriete afspeellijst tot leven! Je kunt deze speaker gebruiken zonder snoertjes en er komt zelfs geen bluetooth aan te pas. Je legt simpelweg je smartphone op de speaker neer, waarna het geluid direct wordt versterkt. De Boombox heeft een speaker van 3 Watt en tevens een optionele 3,5 mm jack kabelaansluiting. Bovendien werkt het volgeladen apparaat maar liefst 10 uur lang! Het opladen doe je eenvoudig met het meegeleverde USB-kabeltje. Bovendien kun je tegenwoordig naast een Samsung Galaxy S7 hoesje ontwerpen ook een eigen speaker design tot leven roepen. Past dit accessoire gelijk bij je interieur! 

5. Smartphone projector

Je vakantiefoto’s in het groot laten zien of met zijn allen Netflixen? Dat doe je natuurlijk met een smartphone projector. De projector vergroot het beeld tot wel 8 keer en werkt het beste in een donkere ruimte. Een superleuke gadget voor foto- en filmliefhebbers!

6. Draadloze oplader

Last but not least: de draadloze oplader! Dit apparaatje ken je waarschijnlijk al wel, maar is zeker één van de meest gebruikte telefoon accessoires van dit moment. Leg je smartphone op het oplaadpunt en de draadloze lader doet de rest! Ben je onderweg en valt je telefoon steeds van de oplader af? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een powerbank. De meeste draadloze opladers zijn voorzien van een minimalistisch design.

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ