Back to Top

Goedkope telefoonhoesjes versus kwaliteit, waar moet je op letten? - androidtoestel.nl

Wie op zoek is naar een telefoonhoesje komt ontzettend veel tegen. Vooral via het internet zijn goedkope telefoonhoesjes eenvoudig te kopen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om goed naar het type telefoon te kijken. Daarnaast speelt ook kwaliteit een grote rol. Een goedkoop smartphonehoesje kan namelijk van een uitstekende kwaliteit zijn. We laten je zien hoe je de beste aanbieding vindt.

Bescherming van de smartphone

Je Android smartphone heeft al genoeg gekost. Daarom bescherm je hem tegen krassen, stoten en vallen. Zo kom je niet voor onverwachte reparatiekosten te staan. Een telefoonhoesje moet perfect om de smartphone passen. Zo moet het hoesje jouw type telefoon ondersteunen. Alleen dan zitten de uitsparingen voor camera en oplaadkabel op de juiste plaats. Let bij de aanschaf van een smartphonehoesje dan ook goed op het feit of deze geschikt is voor jouw (soort) telefoon. Samsung hoesjes zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor Huawei toestellen. Daarnaast is het goed om naar het juiste model te kijken, niet alle hoesjes van een merk zijn geschikt voor elk willekeurig model van dat merk. Een hoesje voor de Samsung Galaxy S7 is bijvoorbeeld te klein voor de Galaxy S9. Het is maar dat je het weet..

Goedkoop versus kwaliteit

Niets mis met goedkope smartphonehoesjes, zolang ze maar van een goede kwaliteit zijn. Kies je voor een lederen hoesje, dan ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Hoesjes van kunstleer en kunststof gaan misschien minder lang mee, het design is wel zeer divers. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren en prints. Verder kan het hoesje uit kunststof, TPU of aluminium bestaan. Deze hardcases zorgen niet alleen voor bescherming, ook kun je direct bij je smartphone. Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar voor Android toestellen van (bijna) alle merken.

Particulier of zakelijk gebruik

Gebruik je de smartphone als consument, dan stel je vaak geen extra hoge eisen aan een smartphonehoesje. Voor zakelijke gebruikers ligt dit net even wat anders. Misschien is het belangrijk dat de telefoon op de tafel kan staan, bijvoorbeeld bij een presentatie. Daarnaast is het wel handig als een hoesje ruimte biedt voor een creditcard en/of visitekaartjes. Ben je zakelijk gebruiker, dan zijn de kosten voor aanschaf van een smartphonehoesje bovendien aftrekbaar. Consumenten hebben dit belastingvoordeel niet, maar zij kunnen daarentegen wel veel geld besparen door te kiezen voor een goedkoop hoesje van goede kwaliteit. Een goede oriëntatie is hierbij het halve werk.

Beste smartphone deals:
Samsung Galaxy Note 9128GB 10 GB 4G eenmalig €0.00 abo €18.00 p.m. toestel €29.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 5 GB 4G eenmalig €10.00 abo €18.00 p.m. toestel €34.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 10 GB 4G eenmalig €66.00 abo €27.00 p.m. toestel €30.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 25 GB 4G eenmalig €0.00 abo €36.00 p.m. toestel €30.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 1.5 GB 4G eenmalig €292.00 abo €8.00 p.m. toestel €24.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ