Back to Top

Haal meer uit je smartphone met de Motorola Moto Z modules - androidtoestel.nl

Speciaal voor de Motorola Moto Z heeft de fabrikant een aantal handige modules ontwikkeld. Maak van je smartphone een heldere speaker of een praktische projector. Deze gadgets maken van je Moto Z veel meer dan alleen een smartphone.

Motorola projector

Met de Motorola projector is het mogelijk om op een grootte van maar liefst 70 inch te projecteren. Ter vergelijking: de Motorola Moto Z heeft een schermgrootte van 5,5 inch. De ultradunne projector is eenvoudig op de smartphone aan te sluiten. Hij beschikt over diverse opties waaronder beeldkanteling en helderheidsinstellingen. Met een batterij van 1100 mAh kan er tot maximaal 1 uur gebruik worden gemaakt van deze projector. De projector werkt draadloos op alle smartphones uit de Moto Z lijn.

De projector is vooral handig wanneer je met meerdere mensen wilt genieten van foto's, filmpjes en video's in hoge kwaliteit. Gewoon even achterop de Motorola klikken en de projector is klaar voor gebruik. De Insta Share projector is verkrijgbaar vanaf €250.

 

360 graden camera

Nog een gadget die je niet mag missen: de Moto 360 camera. Hiermee leg je elke hoek vast zodat je geen moment hoeft te missen. Maak gebruik van de ultra groothoeklens of maak video’s met realistische 3D audio. Met de 360 camera maak je bijzondere foto's en video’s die je meenemen in levendige beelden. Het is even wennen, deze nieuwe manier van fotograferen en filmen. Wie het eenmaal heeft beleefd wil nooit meer iets anders.

 

Lederen of houten backcover

Wie zijn Motorola Moto Z stijlvol wil personaliseren, komt uit bij de bijzondere backcover. Deze is van hout of leder, waarbij alleen voor de beste kwaliteit is gekozen. De originele Motorola backcover geeft de Moto Z of Moto Z Play de juiste uitstraling. Deze backcovers zijn eenvoudig te bevestigen door middel van een sterke magneet. Dankzij het ultra dunne design doet de backcover geen afbreuk aan het ontwerp van de Motorola zelf. Naast houten of lederen backcovers hebben gebruikers ook de keuze uit een nylon variant. Allebei zijn ze voorzien van origineel Motorola logo. De backcover is verkrijgbaar vanaf €15, oplopend tot ruim €30.

Beste Motorola deals:
Motorola Moto G6 Plus64GB 1.5 GB 4G eenmalig €22.00 abo €8.00 p.m. toestel €10.00 p.m.
Motorola Moto G5s32GB 1.5 GB 4G eenmalig €20.00 abo €8.00 p.m. toestel €4.00 p.m.
Motorola Moto G632GB 1 GB 3G eenmalig €73.00 abo €7.00 p.m. toestel €4.00 p.m.
Motorola Moto G5 Plus32GB 1.5 GB 4G eenmalig €13.00 abo €8.00 p.m. toestel €9.00 p.m.
Motorola Moto G6 Play32GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €7.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ