Back to Top

Wat is het verschil tussen een Sim Only en gewoon mobiel abonnement? - androidtoestel.nl

Ga je voor Sim Only of toch voor een gewoon mobiel telefoonabonnement Wat is het beste voor je, een Sim Only of gewoon telefoonabonnement? Het grootste verschil zit hem in de lagere kosten, alleen krijg je bij een Sim Only geen smartphone erbij. Bij een normaal abonnement betaal je ook voor de smartphone. Hoeveel geld je betaalt bij het telefoonabonnement hangt ook af van het gekozen toestel. Bijvoorbeeld een toestel met de nieuwste Samsung is een stuk duurder als een wat oudere uitvoering.

Een abonnement waarbij je een smartphone krijgt, is dus een stuk duurder. Vaak is er een bel en internet pakket waarmee je bent gebonden aan een maximaal aantal minuten of gigabytes voor internetgebruik. Een goede aanbieder (waar er meerdere van zijn) biedt veel goedkopere bel en internet kosten aan, vaak onbeperkt tegen een vast laag bedrag.

Abonnement zonder toestel maar wel (onbeperkt) bellen en internetten?

Onbeperkt internet Sim Only is een aanrader voor iedereen die onbeperkt wil mobiel internetten zonder zorgen. Wie gebruik maakt van een internet abonnement bij een goede aanbieder, rekent op een lagere prijs en net zo snel, of zelfs beter internet. Kiezen voor goedkoper internet hoeft dus zeker niet ten koste te gaan van de kwaliteit van het internet.

De meeste Sim Only aanbieders maken gebruik van precies hetzelfde netwerk als de andere aanbieders bij abonnementsvorm met smartphone. Grote verschillen zijn er onderling tussen de providers en hun tarieven. Het is een aanrader om goed op te letten welke provider de beste en goedkoopste mogelijkheid biedt. Wanneer je gebruikt wilt maken van alleen bellen of internetten, dit kan bij de meeste flexibele aanbieders ook.

Hoe kies je voor de beste optie?

Een onbeperkt internet Sim Only wordt steeds vaker gekozen door Nederlanders. Tegenwoordig maken we altijd en overal gebruik van internet, het is gewoon vanzelfsprekend geworden. Een goede internetverbinding is belangrijk, en deze mag geen gebreken hebben. Voorkom dat je een te dure provider kiest of eentje met een slechte reputatie. Vergelijk de prijzen en controleer zelf welke aanbieder voor jou het beste is!

Kijk goed wat de mogelijkheden voor jou persoonlijk zijn. De aanbieders verschillen iedere maand van mogelijkheden en prijs. Vaak hebben deze aanbieders interessante mogelijkheden voor een goed abonnement tegen een scherpe prijs. Een maandelijks opzegbaar Sim Only is er voor iedereen bij. Vergelijk de mogelijkheden voor een maandelijks opzegbaar Sim Only gerust eens zelf!

© Copyright 2009 - 2021 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ