Back to Top

Overige apps voor je Android smartphone of tablet – downloaden, reviews en informatie

Je vindt hier artikelen over alle ‘overige’ apps voor Android, reviews, informatie en de mogelijkheid om deze goede en leuke Android apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, toestel, tablet of pc.

 

Android achtergronden downloaden: de leukste wallpapers voor jouw smartphone

Ben je uitgekeken op die saaie achtergrond op jouw smartphone? Dan wordt het tijd om de leukste Android achtergronden te downloaden. Je hebt de keuze uit Google wallpapers of een van de vele wallpaper apps boordevol bijzondere achtergronden. Dankzij de hoge resolutie foto's komt jouw smartphone tot leven.

  • Tuesday 13 November 2018 13:40

De 5 leukste Android apps voor dierenliefhebbers

Foto’s van schattige puppy’s en kittens zijn booming, ze veroveren het internet. Ook op YouTube zijn diverse grappige dierenfilmpjes terug te vinden. Dieren laten ons lachen en geven een gelukkig gevoel. App ontwikkelaars springen hier handig op in met de meest praktische of leuke dieren apps. We hebben vijf van deze apps uit de Google Play Store voor jou geselecteerd.

  • Saturday 7 April 2018 09:22

Tip: Zo vind je jouw gestolen Android telefoon

Waarschijnlijk verlies je je telefoon geen moment uit het oog, maar het kan altijd voorkomen dat jij een moment niet weet waar je Android telefoon is. Een verloren of gestolen telefoon is de nachtmerrie van veel Android telefoongebruikers. Bekijk hier de uitleg hoe jij je telefoon weer terugvindt wanneer deze gestolen of kwijt is.

  • Sunday 28 January 2018 15:53

Life360 laat zien waar jouw vrienden en familie zijn

Whatsapp, Facebook en Instagram laten allemaal zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Via Facebook en Instagram kunnen er locaties worden toegevoegd aan de foto. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je op dat moment ook daadwerkelijk op die locatie moet zijn. Life360 laat zien op welke locatie jouw vrienden en familie op dit moment bevinden. Handig voor als er weer een code rood wordt voorspeld.

  • Tuesday 23 January 2018 19:18

Doei Dry-january: dit zijn de beste bierapps

Dry-january, de maand januari waarin iedereen zich nog aan de goede voornemens houdt. Het einde van dry-january is in zicht, de goede voornemens mogen weer overboord en het is tijd om je te verdiepen in deze apps voor bierliefhebbers.

  • Monday 22 January 2018 19:25

De 5 leukste apps in de Google Play Store

Met apps wordt het gebruik van je smartphone een stuk leuker en eenvoudiger. Er verschijnen regelmatig nieuwe apps in de Google Play Store. We hebben de 5 leukste of meest praktische apps op een rij gezet.

  • Wednesday 13 December 2017 12:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ