Back to Top

Dating app Pheramor maakt match op basis van DNA - androidtoestel.nl

Dat een gewone datingapp niet meer volstaat, laat Pheramor ons zien. Deze moderne app maakt matches op basis van een dna profiel. Hiermee gaat er een nieuw tijdperk van daten in.

De dating app van Pheramor maakt gebruik van een unieke formule voor het vinden van de perfecte match. Met behulp van DNA, verkregen via een wattenstaafje, wordt er gezocht naar bepaalde feromonen. Dit is een luchtje dat iedereen afscheidt en de mate van aantrekkelijkheid bepaalt. Daarnaast gebruikt de app informatie op social media en koppelt dit aan het DNA.

Online dating tip: happypancake.nl

Online dating met DNA info

Pheramor is de eerste dating app in Amerika die gebruik maakt van geuren om te matchen. Nieuwe gebruikers moeten met behulp van een speciaal ontwikkelde testset hun DNA vrijgeven. Dit gebeurt door middel van een wattenstaafje dat langs de binnenkant van de wang wordt gehaald. Een speciaal onderzoeksteam checkt op de 11 belangrijkste dingen en brengt de feromonen in kaart. Dit wordt gekoppeld aan het persoonlijke Pheramor account.

Hoe werkt dat nu met feromonen? De feromonen die we uitscheiden laten zien hoe sterk of zwak het immuunsysteem van jezelf is. Bij dieren spelen feromonen een belangrijke rol bij het vinden van de juiste partner. De evolutie is sterk, automatisch zullen we dan ook sneller kiezen voor een partner die voor sterk en gezond nageslacht kan zorgen.

Maar wacht, er is meer! De dating app bekijkt ook het social media gebruik, omdat dit veel zegt over iemands persoonlijkheid. Aan de hand hiermee ontstaat er een compleet beeld. Hierdoor zou er een perfecte match met een ander gevonden moeten worden.

Veiligheid van persoonlijke info

Na het afnemen van de test wordt de DNA informatie vernietigd. Gebruikers van de dating app hoeven zich toch dus geen zorgen te maken over het uitleken van hun persoonlijke of medische gegevens.

Of deze dating app daadwerkelijk de juiste matches voortbrengt, valt nog te bezien. Door de evolutie is de mens minder bezig met geuren en kijkt vooral naar uiterlijk, persoonlijkheid en de toekomst. Ware liefde hangt niet langer alleen van feromonen af maar kent meerdere factoren. Toch blijft het een leuk idee, vooral om mee te experimenteren. Wie weet vind je toch die ware liefde.

De app van Pheramor is vanaf februari 2018 beschikbaar. Het kitje met DNA test kost gemiddeld €14. Voor het gebruik van de dating app worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Wie zijn ware liefde heeft gevonden, kan zich dan ook beter afmelden voor Pheramor en maandelijks met zijn nieuwe liefde gaan uiteten. We blijven toch prijsbewuste Nederlanders.

Beste Android deals:
Samsung Galaxy A8 (2018)32GB 1.5 GB 4G eenmalig €17.00 abo €8.00 p.m. toestel €11.00 p.m.
Samsung Galaxy S964GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €22.00 p.m.
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €8.00 p.m.
Samsung Galaxy S864GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €17.00 p.m.
Samsung Galaxy S9+64GB 2 GB 4G eenmalig €20.00 abo €11.00 p.m. toestel €27.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ