Back to Top

Populaire dual sim Android toestellen 2018 - androidtoestel.nl

Wil je een dual sim telefoon kopen? Dan heb je meer dan genoeg keuze, want er worden vele verschillende dual sim telefoons verkocht. Goed om te weten: Apple heeft bekend gemaakt de iPhone 9 niet met dual sim te verkopen in Nederland. Je kunt dan ook beter een Android toestel aanschaffen als je een dual sim telefoon wil kopen.

Ben je benieuwd welke dual sim Android toestellen het populairst zijn op dit moment? Lees dan snel verder, want op deze pagina zetten we de populairste dual sim Android toestellen van 2018 op een rijtje.

De Samsung Galaxy A8

De Samsung Galaxy A8 is een hoogwaardige telefoon met vele aantrekkelijke specificaties, waaronder dual sim. Een groot voordeel van dit toestel, is het feit dat je de Samsung Galaxy A8 voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen. Het is een rechte mid-ranger, maar dan wel eentje van kwaliteit. Naast een extra simkaart, kun je ook een microSD-kaart in de telefoon doen.

Wil je de Samsung Galaxy A8 kopen en hier vervolgens een sim only abonnement bij nemen? Kijk dan eens op Sim.nl (specialist op het gebied van sim only) en vergelijk diverse sim only abonnementen met elkaar. Zo vind je het abonnement dat het beste bij jou past en bovendien het goedkoopst is.

De Huawei P20

De Huawei P20 is een high-end smartphone, die voor een relatief lage prijs wordt verkocht. De telefoon heeft een mooi ontwerp, met zeer minimale schermranden. Hierdoor ziet het toestel er stijlvol en luxe uit. Ook is de telefoon erg gebruiksvriendelijk. De Huawei P20 is namelijk uitgerust met het goed werkende besturingssysteem Android 8.0 Oreo. Omdat het om een dual sim telefoon gaat, biedt de Huawei P20 ruimte voor twee simkaarten.

De OnePlus 6

Tot slot kun je er ook voor kiezen om de OnePlus 6 te kopen als je op zoek bent naar een dual sim Android smartphone. De OnePlus 6 is een indrukwekkende smartphone met Snapdragon 845-chipset. Deze chip is erg krachtig en maakt van de OnePlus 6 en zeer gebruiksvriendelijke en snelle telefoon. Verder heeft het toestel een AMOLED-display, een dubbele camera en Face Unlock. Je kunt het dan ook zeker een hoogwaardige dual sim smartphone noemen.

Uiteraard zijn alle toestellen los te kopen, en kun je daarnaast apart een sim only abonnement afsluiten, bijvoorbeeld bij T-Mobile, maar dit kan ook bij alle andere bekende providers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ