Back to Top

Whappbook, de papieren versie van WhatsApp - androidtoestel.nl

Wie schrijft er tegenwoordig nog brieven wanneer je via WhatsApp razendsnel kan zeggen wat je wil? WhatsApp is de meest gebruikte berichten app voor smartphones. Je kunt ontvangen en verstuurde berichten bewaren, archiveren of verwijderen. Je hebt er echter wel altijd je mobiele telefoon of desktop pc voor nodig. Voor wie bijzondere gesprekken op een mooie manier wil bewaren is er Whappbook.

Met Whappbook sta je stil bij je meest belangrijke berichten. De chatberichten zijn tastbaar en blijven altijd bewaard. De belangrijkste chats inclusief afbeeldingen of emoijs worden in een boekje geprint. Naast gesprekken vind je in het boekje ook statistieken over het aantal verstuurde chatberichten of foto’s.

Een origineel cadeau

Whappbook is een uniek geschenk voor een jubileum, vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid. Heb je het chatbericht van je eerste ontmoeting met je geliefde bewaard of het gesprek van een overleden dierbare iemand? Ook dit zijn gesprekken die je voor altijd wilt bewaren. Bepaal zelf welk gesprek je in het boekje wil terugzien. Hiervoor open je de chat, bijvoorbeeld met een persoon of een groepschat. Wil je bepaalde berichten niet in het boekje terugzien? Verwijder deze berichten dan eerst in de chat zelf.

Om van de chat een Whappbook te maken scroll je in de chat naar beneden en selecteert ‘exporteer chat’. Vergeet niet om te kiezen voor ‘voeg media toe’. E-mail het gehele gesprek naar make@whappbook.com. Je ontvangt binnen 5 minuten een e-mail met een link naar het bestelproces. Volg de link en betaal je bestelling, dan ontvang je Whappbook zo snel mogelijk bij jou thuis.

De kosten

Het Whappbook is van een professionele kwaliteit met de uitstraling van WhatsApp. Hierbij heeft de kaft dezelfde kleuren als de populaire berichtenapp. Ook de binnenkant is precies geprint zoals de gesprekken er op de smartphone uitzien.

Opvallend is dat Whappbook niet heel populair is, de website meldt dat er meer dan 2700 exemplaren besteld zijn. Je komt in ieder geval wel met een origineel cadeau dat niet veel anderen zullen hebben. Whappbook is te bestellen tegen een prijs van €19,95. Er wordt helaas geen korting gegeven wanneer je meerdere exemplaren bestelt, maar het blijft zeker een bijzonder cadeau.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ