Back to Top

Doe eens een Sim Only cadeau - androidtoestel.nl

Kerstmis, Valentijnsdag, een verjaardag of jubileum, er is altijd wel een dag om iemand te verrassen met een bijzonder cadeau. De meeste mensen staan er niet direct bij stil om een Sim Only cadeau te geven. Toch is het geen gek idee, in Amerika wordt hier vooral rondom de feestdagen flink mee geadverteerd.

Bij Sim Only gaat het om een abonnement zonder toestel. Handig voor wie alleen een smartphone heeft af er binnenkort zelf een koopt. Bij dit abonnement kan er gekozen worden voor een aantal belminuten of onbeperkt bellen, ook is er voldoende keuze uit Internet bundels. Het versturen van sms is tegenwoordig bij veel providers gratis. Dit laatste geldt echter niet voor prepaid simkaarten. Een Sim Only abonnement is dan ook een stuk voordeliger dan een abonnement met toestel.

Voor veel mensen is het heel normaal om een smartphone cadeau te geven kan eventueel voorzien van abonnement af los beltegoed. Je geeft toch niet alleen een Sim Only abonnement kado.

Het zal je verbazen, maar in het buitenland is dit een van de populaire cadeaus tijdens de feestdagen. Black Friday of Cyber Monday, twee uitverkoop dagen die naar de aanloop van de feestdagen plaatsvinden, zijn de meest geliefde dagen om te adverteren met Sim Only abonnementen. In Nederland is dit nog niet zo populair kan maar dit zou in de toekomst zomaar kunnen veranderen. We nemen tenslotte veel over van de Amerikanen.

Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken

Sim Only abonnement voor jong en oud

Tegenwoordig zijn steeds meer jonge kinderen in het bezit van een smartphone. Vaak zonder simkaart of met een prepaid Simkaart kan maar de telefoon wordt meer gebruikt om te gamen en via social media contact maken met vriendjes.

Op het moment dat het kind naar het voortgezet onderwijs gaat, wordt het tijd om de prepaid simkaart om te ruilen voor een abonnement. Dit kan met het stijgende telefoongebruik aanzienlijk in kosten besparen. Een Sim Only abonnement lijkt dan het perfecte cadeau voor het schoolgaande kind.

Ouderen maken ook vaak gebruik van een prepaid simkaart. Ze zijn van mening dat ze er toch niet veel mee bellen. Toch zien we dat steeds meer ouderen gebruik maken van internet, zowel thuis als onderweg. Met een Sim Only abonnement kan er gekozen worden voor een aantrekkelijke databundel. Vergeet de aftershave, de bestekset of het bosje bloemen: verras iemand met een Sim Only abonnement. Dat is weer eens wat anders.

© Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ