Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 23 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Veilige modus inschakelen en uitschakelen: handleiding voor Android toestellen

Bij een probleem met het Android besturingssysteem schakelt de smartphone automatisch in de stand veilige modus. Daarnaast biedt dit je de optie om de smartphone op te starten zonder geïnstalleerde apps. Dit is erg nuttig bij problemen of een lage batterijniveau. Het inschakelen en uitschakelen is zeer eenvoudig dankzij onze handleiding en praktische tips.

  • Tuesday 6 November 2018 09:24

Welke telefoon is beter: Samsung of Huawei?

Kijken we naar de wereldwijde verkoop van Android smartphones, dan scoren Samsung en Huawei als beste. De keuze voor een nieuwe smartphone is dan ook snel gemaakt: het wordt een van deze twee merken. Maar welke telefoon is beter, Samsung of Huawei? We zochten het voor jou uit.

  • Monday 5 November 2018 09:19

Niet toegankelijk Facebook: vriend blokkeren maar niet verwijderen

Facebook heeft een aantal handige privacy opties. Zo kun je iemand beperken op Facebook en deze voor jouw berichten afschermen. Dit heet ook wel ‘niet toegankelijk’. We laten je zien hoe je iemand kan blokkeren zonder te ontvrienden. Ook laten we je zien hoe je erachter komt of je zelf op niet toegankelijk staat.

  • Saturday 3 November 2018 16:17

Huawei P10 Lite of P20 Lite kopen?

Je wilt een Huawei kopen maar twijfelt nog tussen de P10 Lite of P20 Lite. Wat is het verschil tussen deze twee smartphones? Ze verschillen best wel van elkaar. Zo heeft de schermvullende P20 een notch en een nieuwere processor. Ook op het gebied van camera en andere feature's is er het een en ander veranderd. Toch kan de aankoopprijs doorslaggevend zijn. Androidtoestel helpt je met het maken van een keuze: de Huawei P10 Lite of P20 Lite.

  • Tuesday 30 October 2018 10:58

Welke provider heb ik?

Normaal gesproken weet je welke mobiele provider je hebt. Het kan echter voorkomen dat je dit vergeten bent, of de telefoon van iemand anders gebruikt. Welke telefoon provider je hebt is gelukkig gemakkelijk te achterhalen. We laten je zien hoe je de provider van je mobiel ontdekt en hoe je de eigenaar van een mobiel telefoonnummer achterhaalt.

  • Sunday 28 October 2018 09:56

Smartphone simlockvrij beste koop 2018

Er is een ruime keus aan simlockvrije smartphones. Ga je voor een Samsung, Huawei of Sony? Daarnaast zijn er nog veel meer bekenden en/ of goedkoop merken verkrijgbaar. Wat is de smartphone simlockvrij beste koop? We zetten de beste smartphones volgens de Consumentenbond én consumenten op een rij.

  • Friday 26 October 2018 16:53

BlackBerry Key2 dual sim: alle bijzonderheden en details

De BlackBerry Key2 is een dual sim smartphone uit 2018. Dit toestel is zowel met abonnement als los verkrijgbaar. Heb je interesse in deze smartphone? We laten je alle bijzonderheden en details zien, zoals het populaire QWERTY keyboard en de uitstekende camera.

  • Wednesday 24 October 2018 09:49

HTC modellen overzicht: oude en nieuwe smartphones

Met het HTC modellen overzicht maak je eenvoudig een keuze. HTC heeft verschillende toestellen uitgebracht, onderverdeeld in een aantal series. Zoek je de nieuwste HTC of ga je toch liever voor een ouder model? We hebben de meest verkochte modellen voor jou op een rij gezet. Kijk welke smartphone het beste bij jou past.

  • Monday 22 October 2018 10:03

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2020 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ