Back to Top

Artikelen van de redactie - androidtoestel.nl

Onze redactie bestaat onder andere uit de mensen die we op de pagina Over ons met naam noemen. Daarnaast kunnen er bijvoorbeeld gastredacteuren zijn, en mensen die zich niet doorlopend inzetten als redacteur. Alle artikelen en berichten van deze mensen vind je onder de verzamelnoemer ‘redactie’. Ook als er meerdere redacteuren aan een artikel hebben gewerkt, of een artikel uit naam van de hele redactie is, dan wordt het artikel geplaatst door de redactie.


Hieronder vind je alle artikelen die door de reactie zijn geplaatst.

Doe eens een Sim Only cadeau

Kerstmis, Valentijnsdag, een verjaardag of jubileum, er is altijd wel een dag om iemand te verrassen met een bijzonder cadeau. De meeste mensen staan er niet direct bij stil om een Sim Only cadeau te geven. Toch is het geen gek idee, in Amerika wordt hier vooral rondom de feestdagen flink mee geadverteerd.

  • Thursday 28 December 2017 11:25

Let op met roamingkosten in het buitenland

Sinds 15 juni 2017 mogen providers geen extra kosten voor roaming in Europa in rekening brengen. Dit geldt echter niet voor landen die buiten de Europese Unie vallen. Het is daarom goed opletten of het vakantieland wel binnen de EU regeling valt. Wie hier niet mee bezig is, kan zomaar een hoge rekening op de mat krijgen.

  • Wednesday 27 December 2017 11:45
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ