Back to Top

Artikelen van Anne Braas - androidtoestel.nl

stijn-ps1Altijd op zoek naar funfacts. Of dit nou over de nieuwste smartphone, koffie of surfen gaat, ze is onwijs nieuwsgierig. Gewapend met een smartphone of GoPro gaat Anne opzoek om het vast te leggen. Daarnaast is ze gek op sporten, muziek en Mario Kart.

 

Hieronder vind je alle artikelen die door Anne zijn geplaatst.

 

LG werkt aan smartphone met vijf camera's

LG is bezig met het ontwikkelen van een nieuw toestel. De onaangekondigde LG V40 wordt een toestel zoals we die nog nooit hebben gezien.

  • Wednesday 27 June 2018 22:41

Samsung Galaxy S10 krijgt vingerafdrukscanner in het scherm

De volgende Galaxy telefoon krijgt een vingerafdrukscanner die in het scherm zit. En dit is wat wij hierover weten.

  • Monday 25 June 2018 18:21

Facebook laat zien hoeveel tijd jij online doorbrengt

Facebook is bezig met een nieuwe functie die laat zien hoe lang per dag je actief bent op het sociale netwerk. De nieuwe functie is nog niet ingevoerd, maar dit weten we er al over.

  • Sunday 24 June 2018 21:35

Whatsapp alleen voor 16 jaar en ouder

Met ingang van de nieuwe wet omtrent privacy heeft Whatsapp ook iets aangepast. Vanaf 9 juni is Whatsapp alleen voor gebruikers van 16 jaar of ouder. Lees hier alles over deze nieuwe aanpassing binnen Whatsapp.

  • Monday 14 May 2018 16:05

Google ruilt revolver in voor waterpistool

Eindelijk na Apple, Samsung en vele andere bedrijven kiest Google nu ook voor een ander icoon voor een wapen in de emoji’s. Google is een van de laatste bedrijven die overstapt naar de waterpistool-emoji.

  • Wednesday 25 April 2018 20:57

Zo zet je de Wifi-notificaties op je Android-toestel uit

Tegenwoordig is er op steeds meer locaties een openbare wifi-hotspot. Dit is natuurlijk dé uitkomst wanneer je door je databundel heen zit, wanneer je eigen internet langzaam is of als je in het buitenland bent. Jouw Androidtoestel zoekt automatisch naar deze wifi-hotspots, maar natuurlijk kan je dit ook uitschakelen. Je leest hier hoe!

  • Tuesday 10 April 2018 21:20

Dit zijn de voordelen van VPN op je Androidtoestel

Openbare Wifi-netwerken zijn onwijs handig, maar zeker niet altijd veilig. Om jezelf te beschermen en veilig gebruik te kunnen maken van een openbaar Wifi-netwerk kun je gebruik maken van VPN. Hier lees je alles wat je van VPN moet werken.

  • Monday 9 April 2018 21:17

Consumentenbond daagt Samsung voor de rechter

De Consumentenbond vindt dat de smartphonefabrikant Samsung de ondersteuningsperiode moet uitbreiden van twee naar vier jaar na de introductie van een nieuw toestel. Op dit moment levert alleen Apple deze service. Samsung is niet de enige fabrikant die maar twee jaar updates voorziet bij de toestellen.

  • Sunday 25 March 2018 19:47
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ