Back to Top

Vacature web redacteur (m/v) – voor parttime redactie website Androidtoestel.nl - androidtoestel.nl

Lijkt het je leuk om als web redacteur mee te werken aan een grote nieuwswebsite voor Android gebruikers? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een web redacteur (m/v), die schrijven als passie heeft, en het leuk vindt om nieuwsartikelen te schrijven over Android smartphones, providers, telefoonmerken die op Android zijn gebaseerd (denk aan Samsung, Huawei, LG en Sony), sociale media (Facebook, Snapchat, Instagram e.d.), en alles wat in brede te maken heeft met (Android) smartphones. Je voorziet onze lezers dan van het laatste nieuws, handige tips, trucs en weetjes.

Als web redacteur draai je als volwaardig lid mee in de redactie van Androidtoestel.nl. Met de door jou geschreven nieuwsartikelen zorg je ervoor dat websitebezoekers van goede, relevante en leuke informatie worden voorzien. Als redacteur schrijf je niet alleen artikelen, je bedenkt ze ook zelf;-), en houdt de daarvoor relevante bronnen bij. Je kunt redacteur worden in een bijbaan (dus naast je HBO / WO studie), maar ook via een stageplek (HBO). 

Wat vragen we?

 • Je beschikt over een goede motivatie, doorzettingsvermogen en je hebt bij voorkeur al enige ervaring in een redactionele functie of als communicatiemedewerker
 • Je houdt er bij voorkeur van om veel zelfstandig te werken, en je kan dit dan ook goed
 • Je realiseert je daarentegen dat je in teamverband aan een website werkt, samen met anderen maak je een totaalresultaat
 • Je hebt affiniteit met smartphones en gadgets
 • Verder zou het natuurlijk niet verkeerd zijn als je zelf ook een op Android gebaseerde smartphone hebt ;-)

Web redacteur bij Androidtoestel.nl, als bijbaan (m/v) - de voordelen

Het leuke en prettige aan deze bijbaan is dat je je tijd helemaal zelf kunt indelen. Je werkt gemiddeld ongeveer 6-10 uur per week, maar wanneer je werkt (op maandagochtend, vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagnacht :-), dat laten we verder aan jou over. Deze bijbaan geeft jou de mogelijkheid om je werkzaamheden uitstekend te combineren met je studie. Als je tentamens hebt, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. De uren die je in een bepaald tijdvak minder werkt, compenseer je vervolgens zelf weer in andere tijdvakken, waarin je meer tijd hebt.

Een ander voordeel is dat je grotendeels op afstand kunt werken, dat kan thuis, maar ook in de stilteruimte van je onderwijsinstelling, of in de trein. Wat jou het beste schikt zeg maar:-) Af en toe hebben we team meetings, op kantoor in Aalsmeer, of elders.

Volg jij een studie in de richting van Communicatie, Journalistiek of Multimedia Design (HBO / WO)? Dan kan het zomaar zijn dat deze bijbaan prima bij je past. Je verdiensten zijn ook niet verkeerd… Je verdient ongeveer 12 euro bruto per uur (wat netto ongeveer op hetzelfde neerkomt), wat bovendien meer is dan dat je bij de plaatselijke Albert Heijn of banketbakker kan toucheren. Nu al overtuigd? Mail ons maar.

Web redacteur via een stageplek (HBO) (m/v)

Vaak hebben we ook de mogelijkheid voor een stageplek. Informeer ernaar bij ons.
De kenmerken van een stageplek bij Androidtoestel.nl:

 • Je loopt stage voor 32-40 uur per week
 • We treden met jou in overleg om je stage zo goed mogelijk vorm te geven
 • Eigen ideeën zijn hierbij ook welkom, we vinden namelijk dat je ook de ruimte moet hebben om jezelf te kunnen ontwikkelen (de stage hoeft dus niet per se, of niet uitsluitend te bestaan uit het schrijven van bijvoorbeeld nieuwsartikelen voor de website)
 • We bieden je een prima vergoeding
 • Je loopt stage ten kantore van All Automation (onze samenwerkingspartner voor deze website), gevestigd te Aalsmeer

Samengevat

We bieden je dus:

 • Veel ruimte om eigen initiatieven te nemen, je te ontplooien, en de mogelijkheid om het verschil te maken binnen een tof en groeiend online concept
 • Een goed salaris, gezellige collega’s en veel flexibiliteit ten aanzien van de invulling van je uren en je werkplek
 • Een bijbaan of stageplek die prima op je CV toont
 • De kans om je kwaliteiten aan heel Nederland en België te laten zien. Immers, onze website heeft een zeer groot bereik en heeft inmiddels een stevige positie in de markt

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, en denk je dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Aarzel niet, stuur ons een mailtje op beheer@androidtoestel.nl of via het contactformulier.

Androidtoestel.nl is een initiatief van DB RD Projects B.V., een Internetbedrijf te Alkmaar.

DB RD Projects B.V.
Zeilemakerstraat 50
1827 PH Alkmaar

+31 (0)297 385 090

Voor de programmatuur en inhoud van deze website werken wij samen met All Automation, te Aalsmeer.

All Automation Investments
Oosteinderweg 279A
1432 AV Aalsmeer

+31 (0)297 385 090

Bekijk hier de website van All Automation.

 

 

Opmerking: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld! Werving- en selectiebureaus, wij kunnen jullie dus niet helpen…

Beste Android deals:
Samsung Galaxy A8 (2018)32GB 1.5 GB 4G eenmalig €17.00 abo €8.00 p.m. toestel €11.00 p.m.
Samsung Galaxy S964GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €22.00 p.m.
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €8.00 p.m.
Samsung Galaxy S864GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €17.00 p.m.
Samsung Galaxy S9+64GB 2 GB 4G eenmalig €20.00 abo €11.00 p.m. toestel €27.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ