Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones / mobiele telefoon toestellen, het gebruiken van Samsung smartphone toestellen, nieuwe functies, updates, releases, reviews, en ontwikkelingen bij het bedrijf achter dit telefoonmerk.

Batterij van een Samsung smartphone kalibreren: handleiding

Laad je de batterij van je toestel kort achter elkaar op, dan ontstaat er een verschil tussen de werkelijke en weergegeven accucapaciteit. Hierdoor kan het voorkomen dat je Samsung toestel te snel op de energiestand overschakelt. Het is dan belangrijk om de batterij te kalibreren.

 • Wednesday 7 August 2019 10:17

Motorola of Samsung: de verschillen vergelijken

Vergelijk nu de verschillen tussen Motorola en Samsung smartphones. Op het gebied van Android toestellen heb je ontzettend veel keuze. Een aantal merken springen hier met betrekking tot kwaliteit bovenuit. Motorola of Samsung, welke van deze twee merken is beter? Het is een beetje lastig om een vergelijking te maken want beide hebben ze voor- en nadelen. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, naar verschillen. In dit artikel lees je daar alles over.

 • Friday 2 July 2021 10:40

Samsung draadloos opladen: zo werkt het

Je Samsung draadloos opladen is hartstikke praktisch. Je hoeft namelijk geen kabeltje in je smartphone te stoppen en je hebt je Samsung snel bij de hand. Helaas zitten er ook wat nadelen aan draadloos opladen. Ontdek of je Samsung draadloos opladen wel een goed idee is en in welke situatie je beter bekabeld kunt laden.

 • Tuesday 2 February 2021 09:03

Samsung terugzetten naar fabrieksinstellingen

Wanneer de Samsung smartphone niet meer reageert of opstart, is het verstandig om deze terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Dit is ook het geval bij regelmatig terugkerende problemen. In dit artikel lees je hoe je een smartphone van Samsung terugzet naar fabrieksinstellingen.

 • Friday 22 February 2019 12:17

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

 • Sunday 31 October 2021 12:08

Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) op je Samsung smartphone

Een schermafbeelding is heel erg praktisch: je legt vast wat er op dat moment op het scherm staat. Hoe kun je een screenshot maken? In dit artikel vind je het antwoord op je vraag: zo maak je een afdruk of screenshot van je Samsung scherm.

 • Thursday 25 April 2019 09:58

Verschillen tussen Samsung A9 en S9

Ze schelen slechts 4 maanden: de Samsung A9 en S9. Het gaat hier om twee smartphones uit totaal verschillende series. Eentje komt uit de middenklasse en de ander behoort tot de vlaggenschepen. Welk model is een betere keuze? Ontvang meer informatie over de verschillen tussen Samsung A9 en S9.

 • Tuesday 26 March 2019 10:28

Beste smartphone onder 250 euro (2019)

Ben jij op zoek naar de beste smartphone onder 250 euro? Welke kwaliteit kun je voor dit bedrag verwachten? We hebben de beste budget smartphones op een rij gezet. Maak kennis met merken als Xiaomi, Huawei en Nokia.

 • Monday 7 January 2019 12:18

Samsung smartphone koppelen aan een Smart TV

Veel moderne smartphones kun je koppelen aan de smart tv. Heb je een Samsung telefoon? In veel gevallen is deze probleemloos te koppelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Samsung Smart View of Google Home. Ook via een Bluetoothverbinding kun je een koppeling opzetten.

 • Sunday 5 September 2021 14:12

Welke telefoon is beter, Sony of Samsung?

Sony en Samsung, twee bekende smartphonefabrikanten. Ze hebben heel wat leuke modellen in hun assortiment. Welke telefoon is beter, Sony of Samsung? Een goede vraag! Laten we eens wat modellen met elkaar vergelijken.

 • Thursday 19 December 2019 08:02

Samsung ontvangt geen sms van iPhone

Je hebt een Samsung toestel en een iPhone gebruiker verstuurt jou een sms. Komt dit sms-bericht niet aan? Samsung ontvangt geen sms van iPhone is een probleem dat soms voorkomt. In dit artikel lees je wat de oorzaken kunnen zijn en hoe je dit verhelpt.

 • Wednesday 13 February 2019 10:05

Samsung A50 en A70 vergelijken: dit zijn de verschillen

De Samsung Galaxy A50 en A70 zijn twee smartphones uit 2019 Het gaat hier om modellenuit het middensegment. Wat zijn de verschillen en eventuele overeenkomsten tussen de Samsung A50 en A70? We vergelijken deze smartphones met elkaar.

 • Wednesday 27 November 2019 13:45

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen

Samsung is een van de grootste Android smartphonefabrikanten. Ze staan vooral bekend om hun vlaggenschepen uit de S- serie. Samsung heeft echter nog veel meer modellen uitgebracht. Ontdek alle verschillende Samsung smartphones en welke het beste bij jou past.

 • Thursday 20 December 2018 07:11

Samsung Galaxy S10 en S10e vergelijken: de verschillen

Ze zijn beiden uit 2019 en voorzien van een modern design met groot scherm. De Samsung Galaxy S10 en S10e vergelijken? We laten je alle verschillen en overeenkomsten zien.

 • Wednesday 13 November 2019 10:38

Welke Samsung telefoon is goed – keuzehulp

Wat voor jou de beste Samsung smartphone is, hangt helemaal van je wensen en smartphonegebruik af. Er zijn wel een aantal bijzonder goede toestellen van dit merk. Welke Samsung telefoon is goed en past het beste bij mij? Ontdek het met de keuzehulp.

 • Thursday 24 October 2019 09:13

Samsung Galaxy S22

Kleuren:
 • Geheugen: 1GB - 2GB - 4GB - 8GB - 16GB - 32GB - 64GB - 128GB - 256GB - 512GB - 1024GB

  Los nieuw toestel vanaf €679.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  © Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ