Back to Top

Samsung Galaxy S10 komt in drie verschillende versies - androidtoestel.nl

Na de populaire Samsung S9 en S9 plus werkt de smartphonefabrikant aan de opvolger, de Galaxy S10. Deze wordt zeer waarschijnlijk in drie verschillende versies op de markt gebracht. Het meest geavanceerde model beschikt over maar liefst drie cameralenzen. Hierbij gaat Samsung de concurrentie met de Huawei P20 Pro aan.

Zowel goedkope als dure Samsung S10

Samsung wil iedereen aanspreken met de Galaxy S10. Daarom heeft iedere versie zijn eigen budget. De goedkoopste is voorzien van één cameralens aan de achterzijde. Hiermee maak je uitstekende foto’s, vergelijkbaar met de Samsung S9. Het tweede model krijgt een dual camera aan de achterzijde. Dit zien we ook bij de Samsung S9 Plus. De S9 Plus beschikt over een dual 12mp en nog eens 12mp camera. Het is nog niet duidelijk welke resolutie de S10 dual camera krijgt.

Het duurste model zal gelijk het vlaggenschip van Samsung zijn. Deze smartphone is voorzien van drie cameralenzen. Het voordeel hiervan is dat foto’s een nog betere helderheid krijgen. Zelfs bij weinig licht is het mogelijk om de beste foto’s te maken.

 

Duurste toestel krijgt 6,2 inch scherm

Volgens de laatste geruchten krijgen de twee goedkopere modellen een 5,8 inch scherm. Dit is precies dezelfde afmeting als de Galaxy S9. Het duurste toestel krijgt zeer waarschijnlijk een 6,2 inch scherm, vergelijkbaar met de S9 Plus. Blijkbaar kiest Samsung niet voor een nog groter toestel. Dit lijkt ons geen probleem, een groter toestel is vaak ook minder gemakkelijk mee te nemen. Andere geruchten die ons bereiken zijn de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner of zelfs 3D scanner. Gezichtsherkenning kennen we al van de Apple iPhone X. Komt deze techniek nu ook naar Samsung toe?

 

Releasedatum Samsung Galaxy S10

De S10 is nog volop in ontwikkeling. Hierdoor zal deze naar alle verwachting in het voorjaar van 2019 worden aangekondigd. Over de prijs is nog niks bekend. De Samsung Galaxy S9 Plus was tot nu toe het duurste toestel en werd voor een prijs van €990 op de markt gebracht. Zeer waarschijnlijk zal het grootste S10 model hier qua prijs dicht tegenaan liggen.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ