Back to Top

LG werkt aan smartphone met vijf camera's - androidtoestel.nl

LG is bezig met het ontwikkelen van een nieuw toestel. De onaangekondigde LG V40 wordt een toestel zoals we die nog nooit hebben gezien.

Android Police meldt via een ingewijde bron dat LG bezig is met de ontwikkeling van een nieuw paradepaardje. Het nieuwe toestel zou volgens de geruchten een inkeping krijgen die we al kennen van de iPhone X. Verder zou het toestel qua ontwerp gaan lijken om de LG G7.


Baas boven baas

Wat het toestel extra bijzonder moet gaan maken, is de grote hoeveelheid camera's. De voorkant zou uitgerust worden met twee camera's. Dit camerasysteem zou moeten zorgen voor een betere gezichtsherkenning. Helaas zijn de details nog onbekend. Op de achterkant van het toestel zouden drie verschillende camera's komen. Een standaard lens, een extra wijde lens en een lens waarvan de exacte bedoeling nog onbekend is. 


Het nieuwe toestel van LG wordt waarschijnlijk eind augustus gepresenteerd. Dit zou in lijn liggen van de presentatie van de V30 op de technologiebeurs IFA in Berlijn. 

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ