Back to Top

Lenovo brengt 3 nieuwe smartphones uit - androidtoestel.nl

Het is een tijdje stil geweest rondom het merk Lenovo. Toch heeft deze smartphone fabrikant op de achtergrond hard gewerkt aan drie nieuwe smartphones, die in maart 2018 zijn gelanceerd. Het gaat om twee goedkope instapmodellen en de Lenovo S5, een krachtige Android smartphone.

Lenovo is een Chinese hardware fabrikant dat bekend staat om voordelig geprijsde toestellen. Het produceert smartphones, laptops tablets en desktops. De laatste Lenovo smartphones waren de Lenovo k8 Note en de K8 Plus uit 2017. Nu is het merk met maar liefst drie nieuwe toestellen gekomen.

 

K5 Android smartphones

De twee goedkoop geprijsde toestellen van Lenovo zijn de K5 en K5 Play. De Lenovo K5 is een 5,7 inch toestel met 3 gigabyte RAM geheugen. Dit toestel is voorzien van 13 mp + 2 mp dual camera en een 8 mp selfie camera. Het heeft gezichtsherkenning, aanraakfocus en geotagging. Ook is de Lenovo K5 uitgerust met vingerafdruksensor, versnellingsmeter en kompas. Het toestel draait op Android 7.1 Nougat. De K5 is verkrijgbaar in het zwart, grijs en blauw en moet ongeveer €130 kosten. Hiermee is het een uitstekende smartphone die binnen het lage budget segment valt.

De K5 Play heeft ook een 5,7 inch-scherm, maar draait op Android Oreo. Dit toestel heeft een 13 mp en 2 mp dual camera aan de achterzijde en een 8 mp camera aan de voorzijde. Ook dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en blauw en kost rond de €110.

 

S5, vlaggenschip van Lenovo

Het beste toestel van Lenovo is de S5. Dit 5,7 inch toestel met 1080 x 2160 pixels is voorzien van aluminium behuizing. De Snapdragon 625 chip biedt voldoende kracht bij dagelijks gebruik. De dual camera maakt haarscherpe foto’s en is voorzien van dual tone flitser en autofocus met fasedetectie. Uiteraard is het toestel uitgerust met vingerafdruksensor en overige functies die we ook op de andere twee toestellen terugvinden.

De Lenovo S5 is verkrijgbaar in twee mooie kleuren; midnight black of flame red. Consumenten hebben de keuze uit een toestel met 3 gigabyte of 4 gigabyte RAM geheugen en een opslagruimte variërend van 32 gigabyte tot 128 gigabyte. Het toestel is iets duurder dan de andere twee Lenovo's, maar met een vanaf prijs van €150 nog steeds een prima deal.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ