Back to Top

Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen vergelijken en afsluiten

Alle Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen vergelijken, en de goedkoopste Samsung Galaxy S9 Plus met abonnement afsluiten of verlengen (voor 1 of 2 jaar), vergelijk nu de prijzen. Wij hebben alle smartphone abonnementen voor je op een rij gezet, kies zelf de provider en de aanbieding die aan je wensen voldoen… Bekijk alle aanbiedingen en prijzen voor een Samsung Galaxy S9 Plus met abonnement (64GB, zwart, licht blauw en lila paars).

Er was geen aanbod gevonden, er worden alternatieve resultaten weergegeven.
All
All
All
Name Populariteit Internetdata Minuten / SMS Maandelijks Totale kosten
Meer Laden

Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen vergelijken – alle providers op een rij

Onze vergelijker geeft je de mogelijkheid om Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen te vergelijken op prijs. Het afsluiten van een Samsung S9 Plus toestel met abonnement was nog nooit zo eenvoudig als nu! Aanbiedingen van alle providers, T-Mobile, BEN, Vodafone, KPN, Tele2, Telfort en Hollandsnieuwe, vergelijk de maandbedragen en abonnementsvormen die worden aangeboden nu helemaal zelf en kom eenvoudig tot de juiste keuze!

Je hebt via ons de mogelijkheid om je abonnement te verlengen bij dezelfde provider waar je nu zit, maar afsluiten bij een nieuwe/andere provider is natuurlijk ook mogelijk. Dit wordt ook wel overstappen genoemd. Stel jezelf eerst de vraag of je zou willen blijven, of dat je bereid bent om over te stappen. Dit kan je keuze vereenvoudigen bij het vergelijken van Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen, op prijs en condities.

Je abonnement met Samsung Galaxy S9 Plus zelf samenstellen

Het is via de vergelijker mogelijk om veel zelf in te stellen, om zo Samsung S9 Plus aanbiedingen en abonnementen op maat gepresenteerd te krijgen. Stel onder andere in;

  • hoeveel belminuten je wil hebben
  • hoeveel data (GB/MB) je nodig hebt
  • het eenmalige bedrag dat je maximaal voor je toestel zou willen betalen (bij afsluiten)

Zowel het aantal belminuten als de hoeveelheid data (aantal MB/GB) kun je instellen tussen 0 en onbeperkt; er is dus veel mogelijk. Voor wat betreft de eenmalige kosten geldt natuurlijk dat je je maandlasten omlaag brengt als je een hoger bedrag betaalt bij het afsluiten van je Samsung Galaxy S9 Plus abonnement; dit kan oplopen tot een voordeel in je maandbedrag van vele tientallen euro’s, in het geval je je hele Galaxy S9 Plus toestel vooruit/vooraf zou betalen. Dit is dus een keuze, en hangt waarschijnlijk ook af van wat je nu vooruit zou kunnen betalen, en wat je maximaal aan maandelijkse lasten zou kunnen of willen hebben.

De kleuren en de opslagcapaciteit van de Galaxy S9 Plus

De Galaxy S9 Plus (met abonnement) kun je krijgen in de kleuren: zwart, blauw, paars, en (later mogelijk nog in het) grijs. 64GB is de opslagcapaciteit, maar dit is tot 512GB uit te breiden via een Micro SD kaartje. 

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S9 abonnementen

Samsung Galaxy S9 Plus – losse toestellen vergelijken

Goedkoopste Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen afsluiten – 1 jaar of 2 jaar?

Je kunt Samsung Galaxy S9 Plus abonnementen afsluiten voor 2 en 1 jaar. Dat is in zoverre geen nieuws, want dit is ook bij andere smartphone abonnementen zo. De meerderheid van de mensen kiest voor een 2-jarig abonnement, waarbij waarschijnlijk de maandelijkse lasten doorslaggevend zijn. Immers, door te kiezen voor een abonnement met Samsung Galaxy S9 Plus, neem je de kosten voor het toestel (949 euro, of lager naarmate dit toestel langer op de markt is) in 2 jaar en niet in 1 jaar. Je betaalt zo dus dubbel zo lang op je toestel, met lagere maandelijkse lasten als gevolg. Veel mensen vinden dit prettig, maar indirect is het voor veel mensen ook een manier om überhaupt een prijzige smartphone te kunnen kopen. Dit hoeft niet verkeerd te zijn…, als je je maar realiseert dat geld lenen geld kost, zoals sinds ongeveer een jaar ook verplicht bij (online) abonnementen-vergelijkers vermeldt moet zijn.

Het verschil (per maand) tussen een abonnement met Samsung Galaxy S9 Plus afsluiten voor 1 jaar of 2 jaar kan oplopen tot wel 80 euro voor een abonnement voor 1 jaar, en 40 euro voor een 2-jarig abonnement. Immers, een Galaxy S9 Plus kost bij introductie 949 euro. De kosten voor je abonnement zelf (buiten je toestelbundel) worden overigens niet lager, dit staat daar los van.

Waarom kiezen voor een Samsung S9 Plus (met abonnement) t.o.v. de gewone S9?

De voordelen van de Samsung Galaxy 9 Plus (in vergelijking met de gewone S9 Samsung variant) beschrijven we op de informatiepagina van dit model. In ieder geval schelen de S9 Plus en de gewone S9 van Samsung (als los toestel) maar 100 euro, dus het effect hiervan op je maandelijkse lasten (als je besluit om je smartphone mee te financieren in je abonnement), zijn zeer beperkt. Dit zou dus eigenlijk geen reden moeten zijn om niet te kiezen voor de Samsung Galaxy S9 Plus, mocht je nog twijfelen tussen het gewone model en het Plus model van deze smartphone.

Alternatief aanbod…

Wil je wel een Plus variant, maar vind je dit 2018 model toch te duur, ga dan door de Samsung S8 Plus met abonnement, of de Samsung S7 Plus met abonnement. Via de links hiervoor kun je abonnementen vergelijken voor die modellen. Dit scheelt een stuk in je maandbedrag, omdat deze smartphones minder nieuw zijn (2017 en 2016). Oudere smartphones gaan meestal ook weer een stuk in prijs omlaag, zodra het telefoonmerk met een nieuw model komt.

© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ