Back to Top

Huawei P Smart een van de beste budget smartphones - androidtoestel.nl

We zijn altijd op zoek naar de beste smartphones tegen een lage prijs. De Chinese smartphonefabrikant Huawei weet telkens weer met uitstekende toestellen op de markt te komen. Deze doen niet onder voor grote merken als Samsung en iPhone. Voor 2018 zien we de Huawei Smart als een van de beste budget toestellen.

In het begintijdperk van de smartphone bleven velen nog weg van Chinese of Aziatische merken. Huawei is de laatste jaren ontzettend gegroeid en staat momenteel op de derde plaats in het rijtje van marktleiders. In China is Huawei zelfs één van de meest verkochte merken.

De Huawei P Smart is de opvolger van de P Lite uit 2017. Wat kunnen we van de P Smart verwachten? Het toestel ziet er met zijn randloos 5,7 inch scherm modern uit. De dunne aluminium behuizing en de mooi afgewerkte achterkant tonen vergelijkingen met de iPhone. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele camera en vingerafdrukscanner.

De dubbele camera is een mooie aanwinst voor dit toestel. Met 13 MP en 2 MP maak je prachtige foto’s met een perfecte scherptediepte. Kies uit speciale camera-instellingen of maak gebruik van voice control, werkbij je geen knop meer in hoeft te drukken.

Prestaties van de Huawei P Smart

Het nieuwste model van Huawei draait op Android 8.0 Oreo. Het merk beloofd de komende twee jaar beveiligingsupdates, gebruikers zijn dus tot begin 2020 verzekerd van maximale bescherming. Het toestel is voorzien van 3 gigabyte werkgeheugen, dat meer dan voldoende is voor de meeste smartphonegebruikers. Het opstarten van apps verloopt probleemloos, ook het open laten staan van meerdere applicaties zorgt niet direct voor vertraging. Let erop dat een toestel altijd sneller is wanneer er zo min mogelijk applicaties op de achtergrond draaien.

Het toestel is voorzien van 32 gigabyte opslagruimte. Dit biedt voldoende capaciteit voor het opslaan van foto's, muziek en documenten. Met een microSD geheugenkaartje kan de opslagruimte flink worden uitgebreid.

Verder is de smartphone uitgerust met dual sim en een hoofdtelefoonaansluiting. Een pluspuntje, omdat we dit bij de meeste moderne toestellen missen.

Sta je te popelen om de nieuwste Huawei aan te schaffen? Voor een basisprijsje koop je een toestel waarmee je kunt pronken. De Huawei P Smart is verkrijgbaar bij Nederlandse Huawei dealers en in webwinkels.

Beste Huawei deals:
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €8.00 p.m.
Huawei P20128GB 1 GB 4G eenmalig €20.00 abo €17.00 p.m. toestel €19.00 p.m.
Huawei P20 Pro128GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €26.00 p.m.
Huawei P Smart32GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €6.00 p.m.
Huawei Mate 10 Pro128GB 1.5 GB 4G eenmalig €19.00 abo €8.00 p.m. toestel €19.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ