Back to Top

Harry Potter game voor smartphones: Harry Potter Wizards Unite - androidtoestel.nl

Na de rage van Pokémon Go is het tijd voor een nieuwe smartphone game. Dezelfde ontwikkelaar van Pokémon Go lanceert in 2018 de Harry Potter game. De eerste sneak preview is via Warner Bros te bezichtigen en heet Harry Potter: Wizards Unite.

Harry Potter: Wizards Unite

Niantic is het bedrijf dat de Harry Potter wizard’s unit game op de markt zal uitbrengen. Nianticlabs werd bekend dankzij het Pokémon Go spel voor Android en iOS smartphones. Dit was in 2015, ondertussen heeft het bedrijf niet stilgezeten en werkt samen met Warner Bros aan de Harry Potter game.

De samenwerking met Warner Bros interactieve Entertainment is niet zo vreemd: Warner Bros heeft als enige de exclusieve rechten op alles omtrent Harry Potter.

Augmented Reality

Net als bij Pokémon Go draait het bij de Harry Potter game ook om Augmented Reality. Spelers begeven zich in de magische wereld van Harry Potter en gaan actief op zoek naar objecten en wezens.

Augmented Reality gaming zal in de toekomst steeds meer een grote rol gaan spelen. Nu al is te zien dat dit soort games beter verkopen dan de ouderwetse spellen. Bij Augmented Reality gaming wordt gebruik gemaakt van de bestaande omgeving, wat gelijk het speelveld is. Hiervoor zijn geen VR headsets nodig, dat maakt Augmented Reality gaming juist zo toegankelijk voor iedereen.

Preview Harry Potter game

De nieuwste Harry Potter game zal vanaf de tweede helft van 2018 beschikbaar zijn. Benieuwd hoe dit spel eruit gaat zien? De eerste sneak preview is via YouTube te vinden. Mogelijk verschijnen er later nog meer previews. We kijken in ieder geval halsreikend uit naar de nieuwste augmented reality game.

We zijn ook benieuwd naar de reacties van gamers. De Pokémon Go game werd zó een rage dat vele mensen er met hun smartphone op uit trokken. Diverse steden ondervonden hier hinder van. Zo heeft Den Haag in 2016 een rechtszaak wegens overlast aangespannen, ondervonden ziekenhuizen hinder van Pokémon Go spelers en werd Kijkduin uitgeroepen tot Pokémon hoofdstad van Nederland. We gaan ervanuit dat Harry Potter gamers wat ‘verstandiger’ zijn en dat het met de hype wel mee zal vallen.

Beste Android deals:
Samsung Galaxy A8 (2018)32GB 1.5 GB 4G eenmalig €17.00 abo €8.00 p.m. toestel €11.00 p.m.
Samsung Galaxy S964GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €22.00 p.m.
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €8.00 p.m.
Samsung Galaxy S864GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €17.00 p.m.
Samsung Galaxy S9+64GB 2 GB 4G eenmalig €20.00 abo €11.00 p.m. toestel €27.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ