Back to Top

Google smartphone nieuws – het laatste nieuws over Google smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Google smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Google smartphones / mobiele telefoon toestellen, het gebruiken van Google smartphone toestellen, nieuwe functies, updates, releases, reviews, en ontwikkelingen bij het bedrijf achter dit telefoonmerk.

Google installeren op je smartphone

Google heeft diverse diensten beschikbaar, waaronder de webbrowser Google Chrome of de Google Play Store voor apps. Wil je Google installeren op je smartphone? We leggen uit hoe dit voor de verschillende diensten werkt.

  • Wednesday 2 January 2019 10:57

Google ruilt revolver in voor waterpistool

Eindelijk na Apple, Samsung en vele andere bedrijven kiest Google nu ook voor een ander icoon voor een wapen in de emoji’s. Google is een van de laatste bedrijven die overstapt naar de waterpistool-emoji.

  • Wednesday 25 April 2018 20:57

Oude applicaties werken niet op Android P

Google lanceert binnenkort Android P, het nieuwste mobiele besturingssysteem. Nieuwe functies in dit besturingssysteem zijn ondersteuning van de notch, een betere Google Assistant en hogere privacy. Om een optimale werking te garanderen zullen sommige oude applicaties niet meer goed werken op Android P.

  • Wednesday 28 March 2018 11:43

Google Play krijgt op Android tablet een ander uiterlijk

Google heeft onlangs een Google Play update doorgevoerd. Hierdoor ziet de Google Play Store er op Android tablets iets anders uit. De veranderingen gelden alleen voor Android tablets en Google Chromebook, niet voor Android smartphones.

  • Tuesday 27 March 2018 09:38

Google's nieuwste Android app: dataverbruik onder controle

Datally, de nieuwste Google Android app, helpt mensen bij het beheren van andere apps. Dit kan een aanzienlijke besparing van het datagebruik opleveren, waardoor de telefoon efficiënter en sneller werkt.

  • Tuesday 26 December 2017 21:25

Google ArCore, augmented reality voor Android smartphones

Android telefoons. Omdat hiervoor geen hardware voor nodig is, zal ArCore toegankelijk zijn voor miljoenen smartphonebezitters. In de toekomst zullen camerabeelden veel vaker gecombineerd worden met niet bestaande objecten.

  • Friday 1 December 2017 14:20

Google Pixel 4

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2020 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ