Back to Top

De nieuwste outdoor smartphone RG850 van RugGear - androidtoestel.nl

Mobiele telefoons van RugGear zijn robuust, betrouwbaar en vooral weerbestendig. Deze toestellen worden veel gebruikt door werknemers in de bouw of bij verschillende buitenactiviteiten. Het merk RugGear presenteerde op het Mobile World Congress 2018 de nieuwste outdoor smartphone.

Het gaat hier om de RG850, een robuuste smartphone die voorzien is van ip68 certificering. Ter vergelijking; de nieuwste iPhone X of Samsung S9 is voorzien van ip67 certificering. Het verschil zit hem in de waterdichtheid van het toestel. Het (laatste) cijfer7 betekent dompeldicht, 8 is volledig waterdicht. Tot een diepte van 1,2 meter neem je het toestel gerust mee onder water.

De RugGear RG850 heeft de militaire standaard MIL- STD 810g. Dit betekent dat het toestel uitstekend bestand is tegen trillingen en schokken, maar ook tegen stof, olie en andere vloeistoffen.

Valt het toestel van een hoogte tot maximaal 1,5 meter? Geen zorgen, het toestel overleeft de val en blijft gewoon werken.

Rugged telefoons voor een ruige omgeving

Wie in een ruige omgeving of onder extreme omstandigheden werkt of verblijft kiest liever voor een smartphone die hiertegen kan. Rugged toestellen worden veel gebruikt binnen de bedrijfsindustrie, landbouw en overige sectoren. In 2017 won het merk RugGear met de RG310 de German Design Award 2018. Het nieuwste toestel, de RG850, is op meerdere punten verbeterd.

Het toestel draait op Android Oreo, ondersteunt push-to-talk en is voorzien van dual nano-simkaart. De 12 megapixel camera aan de achterzijde en 8 megapixel camera aan de voorzijde geven werknemers de mogelijkheid om altijd en overal duidelijke foto’s te maken. De 4000mah accu heeft een lange levensduur, wat belangrijk is bij dit soort smartphones.

De RugGear RG850 is niet het enige product dat aan de strengste eisen voldoet. Ook de andere nieuwe modellen zoals de RG760, RG720 en RG129 zijn toestellen waar je onder industriële of ruige omstandigheden écht wat aan hebt. Naast het produceren van rugged smartphones heeft het merk ook een reparatieservice. Niet onbelangrijk, omdat het repareren van dit soort smartphones toch een iets andere aanpak vraagt. Alle modellen van RugGear zijn voorzien van 24 maanden garantie. De garantieperiode begint op de datum van aankoop.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ