Back to Top

De musthaves voor jouw cryptomunten collectie - androidtoestel.nl

2017 was het jaar van de bitcoin. Waar de bitcoin in een klap omhoog schoot, daalde de koers enorm voor de kerst. De koers van de bitcoin blijft onvoorspelbaar en daarom willen we op elk moment van de dag inzicht hebben in de koers van onze bitcoin portemonnee. Maar welke app houdt jouw cryptomunt collectie veilig bij jou?

Green Adress noemt de bitcoin de valuta van de toekomst. Green Adress geeft inzicht in de waarde van jouw portemonnee vol cryptomunten. Een groot voordeel is dat je de waarde in kunt zien zonder in te loggen. Door de ‘watch-only’ optie kan je alleen de waarde zien en verder niets wijzigen in jouw portemonnee. Wil je iets wijzigen in jouw portemonnee? Dat kan ook. Hiervoor voert de app een dubbele verificatie uit zodat het moeilijker wordt gemaakt om in te loggen voor mensen die niet in jouw portemonnee mogen kijken.

Binnen Blockfolio bewaar jij meer dan 2000 verschillende cryptomunten. De waarde van jouw cryptomunt staat niet alleen in USD, maar ook in EUR en vele andere valuta. Binnen Blockfolio staan alle cryptomunten onder elkaar. Dus investeer jij in meerdere munten, dan zie je de totaal waarde van jouw portemonnee in één overzicht.

Hoe maak je jouw portemonnee veiliger?

Naast de handige apps om jouw bitcoins in te bewaren is het altijd handig om deze ook offline te bewaren. Een smartphone kan gehackt worden en er zijn virussen in omloop die jouw bitcoin portemonnee kunnen plunderen. Daarnaast is het ook verstandig om niet al jouw cryptomunten in één portemonnee te bewaren. Als deze wordt gehackt dan ben je alles kwijt. Maak gebruik van verschillende apps.

Een virusscanner is een must op elk apparaat. Niet alleen op een computer, maar ook als jij jouw cryptomunten in jouw portemonnee op jouw smartphone bewaard. Een virusscanner zorgt ervoor dat malware gedetecteerd en uiteindelijk geblokkeerd wordt.

Hoe vervelend het soms ook is, apps moeten geüpdate worden. Dit is zeker het geval als jij dure cryptomunten bewaard. Zorg ervoor dat je de laatste update van de app hebt zodat eventueel digitale lekken gedicht zijn.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ