Back to Top

De 5 leukste Android apps voor dierenliefhebbers - androidtoestel.nl

Foto’s van schattige puppy’s en kittens zijn booming, ze veroveren het internet. Ook op YouTube zijn diverse grappige dierenfilmpjes terug te vinden. Dieren laten ons lachen en geven een gelukkig gevoel. App ontwikkelaars springen hier handig op in met de meest praktische of leuke dieren apps. We hebben vijf van deze apps uit de Google Play Store voor jou geselecteerd.

1. Dog Walk

We zijn er allemaal van overtuigd dat lichaamsbeweging goed voor ons is. Dit geldt niet alleen voor mensen maar ook zeker voor de trouwe viervoeter. Volg met de Dog Walk app de dagelijkse wandelingen met je hond. Houd de route, afstand en tijdsduur bij of geef aan waar de hond zijn behoefte doet. Maak foto’s van de meest leuke wandelingen en deel deze met familie en vrienden. De app is geschikt voor het bijhouden van de wandelactiviteiten van meerdere honden. Let op: deze app maakt gebruik van GPS signalen en kan de levensduur van de batterij verkorten.

 

2. EHBO voor kat en hond

Royal Canin heeft speciaal voor honden- en kattenbezitters de EHBO voor kat en hond app ontwikkeld. Met deze handige app kunnen huisdierbezitters direct zelf Eerste Hulp bieden. In de app staan meer dan 100 situaties met handelingen en tips beschreven. Ook is het vanuit de app mogelijk om direct contact op te nemen met een van de noodnummers. Wie de medische gegevens van kat of hond in de app invoert, kan deze direct doorsturen naar de dierenarts.

 

3. Dierenquiz

Kun jij nog geen olifant van een mug onderscheiden? Met de Dierenquiz app leer je alles over zoogdieren en vogels. De app beschikt over ruim 100 foto’s van zoogdieren, 90 foto’s van vogels en verschillende foto’s van insecten, vissen en overige wilde dieren en huisdieren. Alle dieren zijn onderverdeeld in vijf verschillende categorieën. De Dierenquiz app biedt twee moeilijkheidsniveau’s en leermethoden. De app is vertaald in het Nederlands, Engels en 17 andere talen.

 

4. Animal Sounds

De Animal Sounds app van Silver Media bevat een grote collectie dierengeluiden en dieren afbeeldingen. Tik op de foto van het dier en het bijbehorende geluid begint automatisch te spelen. Leuk, leerzaam en het werkt ook nog eens ontspannend.

 

5. Pets Gifts

Online shoppen voor je huisdier kan via de app Pets Gifts van Molders Media. Een warme mand voor de hond, snoepjes voor het konijn of een nieuwe kooi voor de vogel; je vind het allemaal binnen deze app. Maak een account aan en profiteer van exclusieve app kortingen.

Dit zijn volgens ons de 5 leukste dieren apps. Op zoek naar nog meer dieren apps? Bezoek de Google Play Store en ontdek de meest fascinerende wereld op aarde.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ