Back to Top

Asus Zenfone Max Pro voorzien van krachtige processor - androidtoestel.nl

De Zenfone Max Pro is het nieuwste model van Asus. Dit toestel is vanaf 3 mei 2018 verkrijgbaar. Wat direct opvalt is de krachtige Snapdragon 636 processor. In combinatie met een 5000 mAh batterij verwachten we uitzonderlijke prestaties.

De Asus Zenfone Max Pro valt met zijn specificaties in het middensegment. Het concurreert hierbij sterk met toestellen als de Xiaomi Redmi Note 5 Pro. De Zenfone Max Pro is dankzij de processor zeer snel. De fabrikant heeft gekozen voor besturingssysteem Android 8.1. hiermee zijn gebruikers verzekerd van de nieuwste beveiligingsupdates, iets dat in deze tijd zeer belangrijk is.

Het opladen van de 5000 mAh batterij van 0 tot 100% duurt ongeveer 2 uur en 42 minuten.

 

Behuizing en bescherming

De Zenfone Max Pro heeft een metalen behuizing dat is afgewerkt met kunststof inzetstukken aan de boven- en onderkant. Hierdoor voelt het toestel niet zo stevig als concurrerende merken. Het is even opletten met de voorkant, er is namelijk geen gebruik gemaakt van Gorilla Glass of Dragontrail Glass. Een screenprotector is dan ook zeker aan te raden. Een goed smartphonehoesje is een welkome aanvulling, zo kan de Zenfone Max Pro de wereld aan.

 

Dual SIM en micro SD kaartsleuf

Een echt pluspunt is de aanwezigheid van de twee simkaart sleuven. Hiermee kun je met twee verschillende telefoonnummers op één toestel bellen of gebeld worden. Het aparte micro SD slot zien we bij niet veel moderne smartphones terugkomen, Asus scoort hier absoluut punten mee. Nog een leuk weetje, er kan gebruik worden gemaakt van een micro sd-kaart tot 400 GB. De Asus Zenfone Max Pro is hiermee ook een krachtpatser op het gebied van opslagruimte.

Op het gebied van usb aansluiting loopt het toestel weer een beetje achter. Er is gekozen voor een micro usb poort en geen moderne usb-c aansluiting. Wel beschikt het toestel over een 3,5 mm jack aansluiting. De meeste hoofdtelefoons of oordopjes zijn hierop afgestemd.

 

Zenfone Max Pro is uitgerust met dual camera

Zoals het een moderne smartphone betaamt is dit toestel uitgerust met een dual 13mp en 5mp camera. Hiermee maak je de mooiste foto’s met een duidelijke scherptediepte. De selfiecamera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 megapixel. Ook over het diafragma van de cameralenzen hebben we niks te klagen, deze is f/2.2 groot.

Kortom, de Asus Zenfone Max Pro in de kleuren deepsea black of titanium grey is een prima smartphone uit het middensegment.

Beste Asus deals:
Asus ZenFone 564GB 1 GB 3G eenmalig €8.00 abo €7.00 p.m. toestel €14.00 p.m.
Asus ZenFone Max Plus32GB 6 GB 3G eenmalig €0.00 abo €13.00 p.m. toestel €10.00 p.m.
Asus ZenFone 564GB 1 GB 4G eenmalig €0.00 abo €13.00 p.m. toestel €13.00 p.m.
Asus ZenFone 564GB 1 GB 4G eenmalig €0.00 abo €20.00 p.m. toestel €13.00 p.m.
Asus ZenFone 564GB 1 GB 4G eenmalig €0.00 abo €19.00 p.m. toestel €12.50 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ