Back to Top

Alle Archos smartphones op een rij - androidtoestel.nl

Archos is niet direct een merk dat we met smartphones associëren. Toch heeft het Frans bedrijf een geheel eigen lijn smartphones, tablets en draagbare harde schijven. In 2017 heeft Archos maar liefst 11 nieuwe modellen aangekondigd. Van de Archos Diamond Omega tot de stoere 50 Saphir, we bekijken de nieuwste toestellen van dit merk.

Archos Diamond smartphones

Binnen de Diamond lijn vinden we drie toestellen: de Omega, Alpha en Gamma. De Archos Diamond Omega is een 5,73 inch toestel met metalen frame en glas aan de voor- en achterzijde. Het toestel is voorzien van de Snapdragon 835 chip en draait op Android 7.0. De Alpha en Alpha Plus hebben een 4 of 6 gigabyte RAM geheugen, de Alpha Plus heeft 128 gigabyte opslagruimte. Beide toestellen hebben een 5,2 inch groot scherm met een 16:9 beeldverhouding.

Dan is er nog de Archos Diamond Gamma, met een 5,5 inch groot scherm. Het heeft een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel selfie camera. Dit toestel draait op Android 7.0 en is voorzien van 32 gigabyte interne opslagruimte. De toestellen uit de Diamond serie zijn verkrijgbaar in zwart, zwartgoud of donkerblauw. De prijs van deze toestellen ligt tussen de €200 en €400.

 

De Archos Sense 55s

In juli 2017 is de Sense 55s uitgebracht. Dit toestel kenmerkt zich door een 5,2 inch scherm, 8 megapixel camera, 5 megapixel selfie camera en 2 gigabyte RAM geheugen. De 3000 mAh Lion batterij biedt voldoende capaciteit. Deze smartphone draait op Android 7.0 en is tegen een prijs van ongeveer €250 alleen in het zwart verkrijgbaar.

De Archos Sense 50x is tevens in juli 2017 uitgebracht. Dit keer een toestel met 8 megapixel camera en 3 megapixel selfie camera. Het toestel beschikt over corning Gorilla Glass 3 bescherming en heeft een zwarte behuizing. De prijs voor dit toestel ligt rond de €170.

 

Overige toestellen van Archos

Het merk heeft in 2017 nog meer smartphones uitgebracht. Dit zijn de Archos 50b Kobalt met 5 inch scherm, de 50 Griffith in het zwart en de 55b Cobalt. Opvallend model is de 50 Saphir, met een zeer apart hoekig design. Dit toestel is ip68 gecertificeerd en hiermee stof- en waterdicht. Een zeer mooie smartphone voor mensen die in ruige omstandigheden werken of verblijven.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ