Android Toestel

WhatsApp storingen, blauwe vinkjes en statussen

Blauwe vinkjes WhatsApp

WhatsApp is dé populaire gratis messenger app voor Android die je kunt downloaden uit de Play Store. Begin 2014 werd WhatsApp overgenomen door Facebook. Even leek de berichtendienst massaal verlaten te worden, maar inmiddels zijn er meer dan 500 miljoen actieve gebruikers. In dit artikel nemen we wat handige weetjes door van WhatsApp.

WhatsApp statussen

Bij settings in WhatsApp kun je een status plaatsen. Bijvoorbeeld dat je beschikbaar bent of niet gestoord wilt worden. Maar er zijn ook hele leuke grappige statussen die je kunt neerzetten om bijvoorbeeld je vrienden voor de gek te houden.

  • tik hier voor contactinformatie
  • Aan het typen…

Blauwe vinkjes WhatsApp

Sinds november 2014 verschijnen er twee blauwe vinkjes in WhatsApp als de ontvanger het bericht gelezen heeft. Hier is veel om te doen geweest vanwege de privacy. Inmiddels heeft WhatsApp hier een aanpassing aan gedaan. Android gebruikers hebben nu de mogelijkheid de blauwe vinkjes uit te schakelen in de beta versie van WhatsApp.

Storing WhatsApp

Soms is er een storing bij WhatsApp. Dat is uiteraard erg vervelend want dan kun je geen berichten meer versturen en ontvangen van en naar vrienden. Het is mogelijk dat de WhatsApp storing wereldwijd is. Maar controleer ook eerst of je internetverbinding hebt of sterk genoeg is. Via de website AlleStoringen.nl kun je realtime zien of er problemen zijn met WhatsApp of niet.