Back to Top

Smartphone kopen met abonnement – vergelijken en afsluiten van de goedkoopste smartphone abonnementen - androidtoestel.nl

Sta je voor de verlenging of de vernieuwing van je mobiele abonnement, dan kun je hieronder smartphone abonnementen vergelijken of afsluiten. Bekijk alle aanbiedingen van abonnementen met toestel, bij alle providers. Kies hieronder eventueel eerst een smartphone om aanbiedingen op maat te krijgen, die voldoen aan je zoekwensen.

Smartphone abonnement afsluiten – met of juist zonder een nieuw toestel?

Als je smartphone abonnementen wil gaan vergelijken, dan sta je eerst voor de vraag of je er wel of geen nieuw toestel bij wilt hebben. Een abonnement met toestel is uiteraard altijd minder goedkoop dan een abonnement zonder toestel, want een nieuw toestel heeft simpelweg een prijs, die in een toestelabonnement mee gefinancierd wordt. Als je huidige toestel aan vervanging toe is, of je wenst gewoon een nieuwe smartphone te hebben (omdat je een betere / leukere hebt gezien), en je wilt en kunt geld uitgeven aan een nieuwe mobiele telefoon, ga dan voor een abonnement met toestel (in dat geval zit je op deze pagina goed, en kun je hierboven naar hartenlust abonnementen vergelijken). Heb je geen nieuwe smartphone nodig, of wil je daar geen kosten voor maken, ga dan naar onze pagina Sim Only abonnementen vergelijken.

Kies je smartphone merk…

Er zijn buiten Apple om nogal wat smartphone merken die gebruik maken van het besturingssysteem Android. In principe vind je al deze telefoonmerken in onze abonnementen vergelijker (hierboven op deze pagina). Denk daarbij aan populaire merken als HTC, Samsung, LG, Huawei, Nokia, Motorola, Google en Sony, maar ook aan andere merken als CAT, Alcatel, Wileyfox, Xiaomi, OnePlus, Doro, BlackBerry en Wiko. In totaal zijn er meer dan 20 verschillende merken, de keuze is dus reuze en hierbij geldt dat er zowel goedkopere merken zijn als duurdere.

Providers vergelijken bij het afsluiten van een abonnement met smartphone

Qua providers zijn er de bekende providers die abonnementen met toestel mogelijk maken, denk aan: KPN, Tele2, Vodafone, Hollandsnieuwe, T-Mobile, Simyo, Telfort en BEN. Al deze aanbieders hebben aanbiedingen voor een groot aantal smartphone die je in combinatie met een abonnement kunt kopen.

Abonnement met smartphone - 1 of 2 jaar, of maandelijks opzegbaar?

Je kunt kiezen uit drie soorten smartphone abonnementen, qua duur: 2 jaar, 1 jaar of vrij opzegbaar (1 maand). Een abonnement voor 2 jaar afsluiten kan een goede keuze zijn als je je voor langere tijd wil en kunt binden aan een provider. Het grote voordeel van deze contractduur is dat je smartphone kan worden afbetaald in 2 jaar, via je een toestelbundel. Hierdoor komen de maandelijkse lasten lager te liggen; veel mensen vinden dit een voordeel. Bij een contractperiode van 1 jaar kun je naar een jaar al weer overstappen naar een nieuwe provider, of verlengen bij dezelfde telecomprovider. Dit geeft dus meer flexibiliteit, waar dan weliswaar hogere maandelijkse laten tegenover staan, om je je toestel sneller moet afbetalen. Dit kan echter weer worden omzeild door een hoger eenmalig bedrag te betalen voor je nieuwe smartphone; ook dit kun je aangeven hierboven in onze smartphone abonnementen vergelijken tool.

Smartphone abonnementen vergelijken ook voor België?

We zijn er niet alleen voor Nederlandse mensen, ook mensen uit Vlaanderen en Wallonië, kunnen bij ons terecht voor het vergelijken van smartphone abonnementen. Op de website van de aanbieder kun je vaak een keuze maken qua taal of woonland (in het bestelproces).

 Terug naar Smartphone abonnementen vergelijken

Beste Android deals:
Samsung Galaxy S864GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €21.00 p.m.
Samsung Galaxy S964GB 2 GB 4G eenmalig €19.00 abo €11.00 p.m. toestel €26.00 p.m.
Samsung Galaxy A8 (2018)32GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €12.00 p.m.
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €15.00 abo €8.00 p.m. toestel €9.00 p.m.
Samsung Galaxy S732GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €13.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ