Android Toestel

Android apps downloaden uit de app store van Android!

Android apps

Er zijn meer dan een miljoen Android apps te downloaden in de Android app store. Hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben voor jou de beste, leukste en populairste Android applicaties op een rij gezet voor je Android telefoon en tablet! Vervolgens kun je de Android apps gratis downloaden uit de Google Play Store.

 

Nieuwe Android apps

Hieronder staan de nieuwste Android apps die in de Google Play Store zijn verschenen afgelopen tijd. Heb je zelf een leuke applicatie gemaakt of mis je een goede? Tip ons en wie weet plaatsen wij jouw app!

GTST 5000

GTST-5000-icon

De populaire soap serie Goede Tijden Slechte Tijden komt met een speciale app voor de 5000ste aflevering van GTST. Op vrijdag 17 oktober heb je deze app nodig, want het zal je tweede scherm zijn tijdens de aflevering. Hierop zal een extra aflevering te zien zijn.

Lees verder

Photo Grid

photogrid-icon

Met Photo Grid app kun je mooie foto collages maken op je Android telefoon.

Lees verder

Videoland

videoland

Videoland heeft een Android app voor de Android tablet uitgebracht waarmee films en series bekeken kan worden.

Lees verder

Toppers Live

Toppers-Live-icon

Op zaterdag 24 mei, donderdag 29 mei, vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei 2014 geven De Toppers weer hun jaarlijkse show in de Amsterdam ArenA.

Lees verder

Spoticast

Spoticast

Met Spoticast kun je muziek van Spotify streamen op je Google Chromecast.  Op deze manier kun je dus je favorieten muziek afspelen op je TV.

 

Meer applicaties voor Android