Android apps downloaden voor je Android telefoon en tablet

Android apps

Met meer dan 1.000.000 Android apps in de Google Play Store zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben voor jou de beste, leukste en populairste Android applicaties op een rij gezet voor je Android telefoon en tablet!

Je kunt de Android apps downloaden uit de Google Play Store. Dit kun je doen door de QR code te scannen met de Barcode Scanner. Of de applicatie zelf in de Play Store op te zoeken.

 

Google Gift Cards kopen

Cadeaubon Play Store

Opzoek naar een Android Play Store cadeaubon?

Ze zijn er in 15, 25, 30, 50 en 100 euro. Het tegoed is in te wisselen in de Google Play Store te gebruiken voor zowel muziek als apps voor je Android telefoon.

Koop nu

Nieuwe Android apps

Hieronder staan de nieuwste Android apps die in de Google Play Store zijn verschenen afgelopen tijd.
Heb je zelf een leuke applicatie gemaakt of mis je een goede? Tip ons en wie weet plaatsen wij jouw app!

Telegram

Telegram-icon

Nadat WhatsApp gekocht is door Facebook is iedereen massaal op zoek gegaan naar een alternatief. Telegram lijkt voor veel de grote alternatief te zijn.

Lees verder

Beat The Crowd

Beat-The-Crowd-icon

Beat the Crowd is een populaire spelletje op de woensdagavond op RTL4 dat gepresenteerd wordt door Winston Gerschtanowitz. 

Lees verder

Netflix

netflix

Netflix is sinds september 2013 in Nederland. Voor €7,99 kun je onbeperkt films en tv-series bekijken. Deze dienst kun je vergelijken met de muziekstreamingsdienst Spotify.

Lees verder

Meer applicaties voor Android