Android Toestel

Android apps downloaden uit de app store van Android!

Android apps

Er zijn meer dan een miljoen Android apps te downloaden in de Android app store. Hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben voor jou de beste, leukste en populairste Android applicaties op een rij gezet voor je Android telefoon en tablet! Vervolgens kun je de Android apps gratis downloaden uit de Google Play Store.

Heb je zelf een leuke applicatie gemaakt of mis je een goede?
Tip ons en wie weet plaatsen wij jouw app!

 

Nieuwe Android apps

Android app Wie is de Mol?
Wie is de Mol?

Geplaatst op 12 januari 2015 | 19:27

Het populaire TV programma Wie is de Mol? heeft nu een eigen Android app. Hiermee kun je samen met je vrienden op jacht naar de Mol. Stel je poule zelf samen met mensen waarmee jij het wilt spelen.

Voorspel als beste het spel en wordt scoor de meeste punten van jouw poule(s). Naast de eer maak je ook nog kans op een te gekke prijs. Ben jij één van de 10 beste spelers van de Wie is de Mol? applicatie voor Android? Dan maak je kans op een reis en mag je de opnames van seizoen 16 van WIDM bij te wonen.


Android app Jumbo
Jumbo

Geplaatst op 18 december 2014 | 14:32

Met de Android app van Jumbo Supermarkt kun je je eigen boodschappenlijst samenstellen en de boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point.


Android app The Voice Redroom
The Voice Redroom

Geplaatst op 09 december 2014 | 17:00

Met de Redroom app van The Voice of Holland kun je thuis stemmen op je favorieten kandidaat van The Voice.


Android app Dubsmash
Dubsmash

Geplaatst op 27 november 2014 | 15:12

Met Dubsmash kun je beroemde quotes playbacken via een video in een Android app. Nadat je de video hebt opgenomen kun je deze delen met je vrienden op Facebook of Twitter.


Android app GTST 5000
GTST 5000

Geplaatst op 11 oktober 2014 | 11:16

De populaire soap serie Goede Tijden Slechte Tijden komt met een speciale app voor de 5000ste aflevering van GTST. Op vrijdag 17 oktober heb je deze app nodig, want het zal je tweede scherm zijn tijdens de aflevering. Hierop zal een extra aflevering te zien zijn.


Android app Photo Grid
Photo Grid

Geplaatst op 06 oktober 2014 | 07:02

Met Photo Grid app kun je mooie foto collages maken op je Android telefoon.